hejzan

jaha hej, existerar ens den här bloggen längre? haha.

den här radiokursen som vi har just nu och fyra veckor framöver dödar all kreativitet som iman skulle säga. dagarna börjar med att mobilen ringer vid sju, min dödslängtan (eller är det bara sömnlängtan?) smyger sig på och skrämmer mig sedan rejält. i skolan är vi halv nio för att ha morgonmöte med redaktionen. vi spånar (hatar ordet!!!) nyheter, nyhetsvinklar osv och sedan ger man sig oftats ut med marantzen, för att fixa inslaget till antigen en nyhetssändning som vi sänder klockan 14.30 eller den senare som sänds 16.30. den här veckan är jag reporter.
med det här schemat så är man i skolan från 8 till 17 varje dag i fyra veckor och det leder ju till att jag itne gör något. leder mest till att jag bara kommer hem och napar en stund varje dag.

idag somnade jag på sängen oplanerat och väcktes av iman som strax därefter påpekade att jag hade dreglat på täcket. tror att jag spontansomnade med munnen öppen, orkade liksom inte stänga den i farten.

och nu är iman på toa och jobbar. på riktigt. han sitter med sin data där och snackar i telefon med en kompis just nu också. fast det är så smidigt nu när vi har skaffat router för nu kan jag bara skriva på msn till honom och be han komma ut för jag måste borsta tänderna.
vilken fiffig uppfinning routern är allstå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0