farmor och Michael Jackson

trots det sena insomnadet igår så vaknade jag vid halv 2 idag och var lagom pigg. gjorde mig iordning och stack till farmor. asså min lilla farmor, jag önskar att jag kunde översätta henne till alla språk som finns så att alla kunde få ta del av henne, hennes berättelser, hennes kunskap och allt som gör henne speciell. visst kan hon ibland vara jobbig så som gamlingar är, repetera vissa grejer, tjata lite extra, tvinga en att äta mer mat än vad man orkar osv men trots sin ålder så är hon jävligt skärpt och påläst utan att veta om det själv. det finns vissa grejer jag kan prata med henne om men inte mina peers och många gånger har hon visat sig vara mer förstående än många andra i min närhet. hon är fin hon.


idag bjöd hon på sarma. MMMMMMMMM i love sarma. sarma är kåldolmar som jag har fattat det, fast ändå inte. im not sure. det är iaf ris, kött och kryddor i en röra som rullas in i kål. jag gillar det, men jag är allmänt fan av kål, ex kupus haha.

och imorgon har jag förmodligen med mig lite pita när jag åker hem.

efter farmor hämtade min familj upp mig och så åkte vi till jönköping och gick på bio. vi såg michael jacksons this is it. det var min mamma som tjatade lite om den eftersom hon har varit av ett MJfan när hon var yngre. hon verkade iaf tycka om filmen, men undrar om hon har nackspärr nu eftersom hon satt och nickade i takt till typ varenda låt i filmen. jag kollade om det fanns några fler huvuden i biosalen som nickade i takt, men alla satt blickstilla.

och nu är jag väl den första att kritisera filmen, som egentligen bara handlar om MJs turne som skulle ha blivit av om han inte hade dött (mördats?). och ja, det var bra och bra låtar och hela grejen, men njäh lite långtråkigt nog om man inte är ett stort fan. jag beundrar honom varken mer eller mindre efter den här filmen, hade kanske gjort det om dom istället hade klippt in lite andra filmsekvenser från hans tidigare liv. jag fattar syftet med filmen men....ändå. bättre om dom istället hade sålt rättigheterna till SVT och visat den där, för det var verkligen en SVTdokumentärkänsla över den. EJ värd 100 spänn. spara dom till någon annan film och ladda ner MJfilmen när den läggs ut på nätet.

ja och sedan kom vi hem och jag såg som sagt min granne halvnaken.

Kommentarer
Postat av: Mi

Jo serru jag tröttnar så snabbt på att blogga.

2009-11-08 @ 21:52:51
URL: http://oursurroundings.blogspot.com/
Postat av: Anonym

ja såg någonstans att du skrev om aldino, han ska komma till kalmar den 21:a .. vad kostar inträde?

2009-11-09 @ 12:24:29
Postat av: Anonym

ja såg någonstans att du skrev om aldino, han ska komma till kalmar den 21:a .. vad kostar inträde?

2009-11-09 @ 12:24:37
Postat av: magzzaara

jo han kommer till kalmar den 21, och det ska vara nånstans i nån lokal på norrliden, men jag har faktiskt ingen aning om vad inträdet kostar. vad kan det kosta liksom? 150 spänn? pojma nemam.

2009-11-09 @ 18:11:10
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0