en solig freitag

vilken fin dag det har varit idag. solen gör mig normal. ska kanske börja knarka d-vitamin för att hålla normaliteten jämn?

idag var det föreläsning från 9-12 där vi tillsammans med P4:s programansvarig gick igenom alla nyhetssändningar som vi har haft i veckan. det var halvtråkigt, allstå att lyssna på sändningarna igen. aidå var inte i skolan men hon fick fint beröm för sin programedarroll för magasinet vi hade igår. stolt man blir när ens kompisar (eller dotter i mitt fall) är duktiga!! vill bara umgås med duktiga men inte arroganta människor. arrogans anser jag kommer antigen 1. med massa duktig:het och kunskap eller 2. massa okunskap och osäkerhet. hatar arroganta människor. d.ö.

sen tränade jag!! haha. gud vad duktig jag är. måste verkligen berömma mig själv. hade med mig en gympapåse på morgonen till skolan och gick sedan direkt till friskisgymmet och hängde där en stund med maskinerna. hade typ noll ångest över gympapåsen, vilket jag har haft i ca 8 år av min skoltid. gympapåse=ångest över tvingade gympalektioner och kalla omklädningsrum.

och nu sitter jag här hemma och ska fixa mig iordning strax. jag, aidå och kriss ska ut och käka grekiskt snart och sedan ska vi se 2012 på bio. jag vet exakt hur jag kommer att känna mig efter filmen: asdeppig. men är skitsugen på att se alla effekter och grejer på stor skärm med bra ljud.

oke. herrå.

Kommentarer
Postat av: Aidiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Aoow jag är stolt över min Makaka som hav mig en sån fin uppfostran ;) haha Puss å G-night

2009-11-21 @ 01:03:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0