drömmar

okej iman är på toa och rakar bort skägget så jag har väl lite tid här. måste snacka lite om sömn. jag har sovit minst 2 timmar varje dag efter skolan. och jag bara sover sover sover. orkar inte med något annat.

igår hade jag två hemska drömmar.

i den första drömmen var ida, kriss och jag på en korridorsfest. vi tre satt i soffan och softade medan folk runt omkring oss dansade. jag frågade ida hur det var och vi pratade. men jag märkte att allt inte var okej så jag frågade henne men hon bara förnekade så jag ba ida du ljuger, jag ser ju på dig att det är nått. ida blir då helt till sig, hon börjar gråta och slå på mig med armarna, som värsta psykot. jag vet inte hur jag ska hantera henne, blev fan rädd så jag ba ida, vi går till toan istället för folk började glo eftersom ida ställde till med värsta scenen.

i nästa scen har vi kommit överrens om att jag ska följa ida hem, och då hade hon lugnat ner sig lite också tack och lov. när vi passerar den rondellen efter valfisken så ser jag att det står typ fem stycken män i rondellen och kollar åt vårt håll. jag försöker få ida att skynda på för att vi inte ska hamna i trubbel men plötsligt så står en av männen bakom mig och frågar på engelska om vägen, jag svarar att jag inte vet och försöker sticka med ida. ÅHHH han var så jävla äcklig!!! dör av äckel, för han sträcker sig fram mot oss och börjar tafsa på brösten och slår mig på rumpan. och jag blir skitförbannad och ba JÄVLA ÄCKEL STICK!!!!, och då kommer hans kompisar fram och jag blir panikslagen för dom omringar oss och börjar tafsa på ida nu också. och jag vet inte om ida bara var full eller psyk men det var så jävla svårt att få henne att springa. så jag drog henne hela tiden i handen och ba ida dom kommer våldta oss om vi inte springer!! kom igen ida!! och ida sölar och säger att hon inte kan. jag var fan livrädd och trodde dom skulle fånga oss.

jag får iaf ida med mig och hon springer lite fortare nu, jag upptäcker även en kille som står och meckar med sin bil fastän det är mitt i natten. jag springer fram till honom och säger snälla hjälp oss, dom försöker våldta oss och han börjar skratta och viftar fram dom här andra äckelmännen. dom kommer fram och jag är vet inte vad jag ska göra så jag slänger all godis jag har i en godispåse på dom och börjar springa ifrån dom med ida i handen. plötsligt så är det folk på gatorna och jag skriker SNÄLLA HJÄLP OSSS!! men alla som ser oss börjar springar ifrån oss istället för att hjälpa oss och jag kände sjuk hjälplöshet.

sen vaknade jag och somnde om och drömde att min farmor var jättesjuk. hon hade drabbats av något som gjorde att hon var förlamad och kunde inte prata. hon bodde på hem och vid tillfället var jag och hälsade på henne. farmor satt i någon typ av gåstol och jag mådde så dåligt över att hon var sjuk, för hon var helt normal i huvudet bara att hon inte kunde uttrycka sig.

jag skulle duscha lilla farmor och det var svårt att få henne att ställa sig upp. när jag tittade in i hennes ögon blev jag gråtfärdig, hon såg på mig så bedjande och hjälplöst och det var verkligen som att hon bad mig att göra slut på hennes lidande. på bosniska säger jag majka, vill du verkligen det här? och syftar på om hon vill dö och hon slutar inte titta på  mig och blinkar med ögonen. det var så tungt att ställa den frågan. men jag sa åt henne att jag skulle duscha henne först och göra henne i ordning så att hon är fin. därefter skulle jag ta hand om det. jag hade en plan på att koppla ur sladdar och låta henne somna in. det var jobbigt, men jag visste att det var en befrielse för henne för hon har aldrig velat vara beroende av någon hjälp.
asså fattar ni vad hemskt?? kände mig knäckt när jag vaknade mitt i natten. allt var så ledsamt.

Kommentarer
Postat av: Kriss

Jag förstår vilka hemska traumatiska drömmar det här va.. Men jag måste bara fråga även fast det tar emot, vart tog jag vägen i den första drömmen?! Jag fick ragg eller hur? Yes!

2009-11-13 @ 00:09:17
URL: http://krisssthlm.blogspot.com
Postat av: Trannie

Ja du fick ju vara med iaf nabo, jag är tydligen inte ens värd att drömmas om :(

2009-11-13 @ 13:03:58
URL: http://copycaat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0