det märks i alla fall

att iman har åkt till gebege. det blir tomt rätt automatiskt. jag vet inte längre hur man umgås själv så den här helgen ska bli en egentid helg då jag degar med magz. tänkte tvinga iväg henne på gym och sedan shoppa med henne. får se om hon orkar göra nått med tanke på att helgerna numera är sovhelger så det har varit så mycket i skolan med radiokursen.

var på toa precis och upptäckte att mina ögonbryn behövde noppas. sträckte mig mot badrumsskåpet för att greppa pincetten men hittar bara den ena, den dåliga. den jag inte använder alls, utan sparar som en nödfallspincett ifall den bra pincetten skulle komma bort. letade en väldigt kort stund innan lampan tändes. ringde iman och frågade om pincetten, det visade sig att han hade tagit den med sig för att han inte hade hunnit fixa sina brows idag.

han tyckte att det var skitkonstigt att jag blev sur. jag tyckte det var skitkonstigt att han inte fattade att man inte bara tar saker som jag är i behov av varje dag. du överlever tre dagar var hans svar.  WELL YEAH, jag överlever, men mina ögonbryn kommer inte vara glada. känner att de redan känner sig aningen ledsnare.


*konstnärlig*

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0