ett par trötta timmar

tja.
är så jävla trött just nu. har ont i huvvet och vill egentligen bara zzzova. la mig sent och gick upp tidigt och resulatet är bajs i huvudet. men idag ska jag försöka vara lite duktig och plugga. jag är så stolt över mina anteckningar, jag är bra på det här med att anteckna måste jag nog få säga, för det är en riktigt massa att gå igenom.

dessutom har jag ont i mina halsmandlar. kmää, känner mig lite gnällig nu.

ska nog plugga en stund nu, fast jag måste bara berätta om de sjuka drömmar jag hade i natt och i förrgår natt.
i förrgår drömde jag att jag var kompis med leonardo di caprio. vi var ett helt gäng som bodde i ett stort hus någonstans ute i skogen, fast det var en tropisk skog. där hängde vi i träd och badade i någon sjö. den här drömmen pågick i några dagar, i drömmen allstå, så det hann hända mycket grejer.

vad alla inte visste var att leo var knarklangare (haha), jag visste eftersom det var jag som höll koll på att allt gick rätt till, skötte ekonomin och så. plötsligt så dyker det upp fem män, typ mexikanska maffian eller nått sånt, och dom är ute efter leo. jag blir livrädd och klättrar upp i ett träd, typ en trädkoja, därifrån har jag insyn till leos sovrum. på så sätt försöker jag tyst påkalla hans uppmärksamhet utan att männen nedanför mig ska höra mig. de knackar på dörren och börjar sedan skjuta. leo vaknar av detta och jag skriker att han ska fly och han ba inte utan dig!! och jag ba *svimmar av kärlek*.....nä men nästan, jag var livrädd och trodde jag skulle svimma av rädsla, så på något sätt lyckas han hoppa från sitt fönster bort till kojan i trädet där jag är och så tar vi oss nerför ett rep och sedan vaknar jag.

det var lite kul att vara tjenis med honom.

det som jag drömde i natt var lite äckligare. jag och en släkting till mig var på ica. väl där mötte vi även hennes päron, samt min faster och farmor. alla stod och småsnackade lite. jag sa inte så mycket. när alla står och snackar så kommer även en annan kompis farmor och hon börjar snacka med min farmor. mitt i det hela säger min släkting då att nu kommer hennes morfar och mormor (som hon i verkligheten inte har) och hon menar att de nu kommer att bråka med min kompis farmor. ja det är lite invecklat, vill inte dra in några namn här så att ingen blev offended liksom.

men hursom så börjar gamlingarna att tjafsa, min släktings mamma lägger sig i och försöker avstyra bråket som nu har blivit riktigt hödljutt och folk runt omkring tittar sådär förskräckt. min släkting är supergenerad och ledsen och börjar även att gråta eftersom hon är så trött på alla bråk säger hon. jag står bara vid frysdisken och tittar på, vet inte riktigt hur eller vad jag ska göra. farmor börjar komma med något men faster ba *vänder sig mot farmor* ti nista ne govori! för att hon typ vet att om alla börjar tjafsa så kommer man aldrig att lösa det haha.

så mitt i det hela så tröstar farmor min släktings mamma som nu är superupprörd och skäms för sina föräldrar som började bråket. farmor och faster går iväg med henne och så säger mamman då att hon mår illa. faster och farmor tolkar det som att hon vill spy så de drar bort henne till en frysdisk och där börjar hon spy okonotrollerat. BLÄÄÄÄÄÄÄ. jag hörde kräkljuden i drömmen, FUJ, äckligtpäckligt. hon spydde bara en massa vatten, och det forsade ut ur hennes mun. GUUUUD vad äckligt!!! och så sa hon att hon inte hade ätit sen i söndags och att hon ville banta ner sig.

tack och lov så ringde min mobil sen.

Kommentarer
Postat av: adis

hahahaha ... kul det där me Di Caprio... Me Tarzan, you Jane liksom :D :D.. bra Määg

2009-03-19 @ 12:41:40
Postat av: Selma

dicaprio-drömmen påminde mycket om beachfilmen! :P

2009-03-19 @ 15:58:02
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: magzzzaaa

adis: haha..mmm jag brukar ha rätt trevliga drömmar :)



selma: jag har inte sett beachfilmen! har velat se den aslänge men aldrig gjort det, däremot har jag sett den där där han är diamantsmugglare, joj kako se zove? zaboravila sam. uglavnom taj film, och det var nog därifrån jag fick "inspiration". haha.



okej, googlade. blood diamonds heter den.

2009-03-19 @ 17:32:48
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Selma

du har rätt där också, blood diamonds och din dröm är lite lika de också, det är iaf vad jag fått för uppfattning av din beskrivning, and its never wruuung. MEN, se the beach, så kommer min tidigare kommentar klaffa.



höhö :D

2009-03-19 @ 19:50:21
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: cpa

correction; blood diamond.



men jag tycker om dig ändå..

2009-03-20 @ 00:23:30
Postat av: magzzzaaa

cpa: suck. fast du har rätt. jag tyckte faktsikt att det lät lite fel när jag skrev det också. fattar itne att jag glömmer så lätt och dessutom hade jag filmanalys på den filmen för en månad sen haha.



jag tycker om dig också assy.

2009-03-20 @ 00:34:56
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0