sitter här och äter pita

på senare tid sover jag och vaknar kallsvettig. det kvittar vad man har på sig, eller vad man inte har på sig, ändå vaknar jag typ med värsta ryggsvetten, okej inte floder precis, men ni fattar sådär fuktig och det är asjobbigt. jag funderar på om jag drömmer konstigheter. igår la jag mig vid 12 men kunde inte somna direkt så jag såg ett project runway avsnitt och däckade efter det. när telefonen ringde trodde jag först att det var alarmet men det var någon annan som roade sig med att ringa sex på morgonen. men anywaaaayyzeeee vi snackade en stund, sedan sköt jag upp min uppvakningstid, palla gå upp halvåtta haha. men sedan hade jag lite svårt för att somna om för att jag mådde så illa.

jag fattar verkligen inget, okej det är inte värsta grejen i get it, men jag blir ändå lite fundersam över min sömn. lyckades däcka och drömde att jag blev beskylld för otrohet haha. det var lite kul. eller inte i drömmen, inte när jag vaknade heller eftersom jag trodde det hade hänt på riktigt. men nu är det det. eller halvkul. ja ja.

gick upp vid 11, käkade frulle och har suttit och småläst i tre timmar nu. det är än så länge det jag har pluggat på till tentan, förutom renskrvningen och fördjupningen av någon föreläsning från skrivboken haha. och än känner jag mig inte stressad. det officiella tentaplugget har startat.
min pappa har lärt mig att stress är ett väldigt fult ord. man kan bli sjuk av stress och det vill han verkligen inte att jag blir så jag undviker det. för det mesta känns det som att jag går i någon slags dimma och berörs inte av något speciellt, varken av andra människors stress eller stressiga situationer. stress för mig är när jag vet att jag inte kommer hinna tvätta håret och tvingas gå med smustigt hår till skolan, eller fixa naglarna, mest grejer relaterade till yta nu när jag tänker på det. men äh bättre det.

men känner jag mig rätt kommer jag att drabbas av en stresspanikutlösning typ på tisdag. ja vi säger så. tisdag it is.

jahapp. nähe ska väl fortsätta hänga på wiki nu.

Kommentarer
Postat av: Krisss

Alltså det är läskigt ibland hur lika vi är! Jag vaknar också alldeles svettig nu för tiden! Jag har stängt av alla element men inget funkar! Märkligt...



Plugga på duktigt nu! PUSSSS

2009-03-23 @ 14:29:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0