menstajm

var på toa nyss och upptäckte att jag bara har tre tampisar kvar :| not funny. jag vet inte riktigt hur jag ska försöka spara in på dom som är kvar. finanskrisen har slagit till. skojar bara. är det så farligt att sova med dom egentligen? jag tror jag tyvärr måste göra det den här gången, hoppas jag inte drabbas av TSS mitt i natten och ba *för chockad för att vakna* ha ha.

asså1 apotekets reklam för apoliva är så jävla läskig!! och låten också. undrar hur det går för försäljningen av dom varorna. hoppas de inte har avskräckt alla kunder.

asså2 jag har sån mensvärk. jättemenspensvärk. det gör typ ont i hela min undre del av magen, jag antar att det är äggstockarna och äggledarna och allt vad det är som finns där i men ändå, fast det är väl värt det om man sedan i framtiden ska få sjysta kids. det jobbiga är också att jag konstant är hungrig, måste käka varannan timme. jedem ko krava på riktigt. förbränningen är väl lite snabbare än vanligt, men som idag, käkade först 2 mackor hemma innan jag skulle iväg och jobba och sedan käkade jag två mackor två timmar senare på jobbet och lite frukt, två timmar senare käkade jag kellogs med bananer hemma, lite choklad, tre timmar senare käkade jag spagettiz med köttfärssås och så massa mercichokladbitar *hungrig flicka* men ärligtttttt känns lite som att det här är för mycket för att vara jag men det går inte att stoppa mig och nu är jag svullen och bajsig och sådant. känns som att man är konstant bajsnödig också när man har mens. är det mensen som triggar igång bajset kanske? det är en sån där liten skön bajsnödighet som drar över en, ingen attack precis, men usch vad jag hatar offentliga toaletter så där vistas jag sällan förutom när jag ska kolla håret och kissa stående (om det inte finns toapapper att tapetsera toastolen med). jag vet att man inte kan få massa äckliga sjukdomar, typ hiv, gonorre och grejer, men man vet aldrig! typ kräksjukan smittas ju genom toastol ex, herpes också kanske för den delen. palla.

nej nu är detverkligen dags att sova, jag ska upp om sex timmar och det kommer ta mig lite tid att somna också. ska smörja mina fötter och händer och sedan är det dags att snarka. godnatt alla bloggläsare som typ aldrig palla skriva en kommentar (förutom ni som alltid kommenterar, ni vet vilka ni är! PUSSSSS PÅ), ni andra förtjänar inte mina inlägg haha. hejdå.

Kommentarer
Postat av: Ilma

Du vet man dömer ju alltid folk efter hur de förs sig vad de säger o balblabla u get the point.. iaf men kan lixom inte hitta ett fack för dig o säg hon e sån o hon e sån du e fan i mig en mix av gott&blandat... så du får ett helt eget fack i min hjärna kissimensbajsmagzifack.. hoppas du trivs där :D

2009-06-24 @ 01:16:16
URL: http://colourfulmind.blogg.se/
Postat av: N

HAHAHAHA herregud. Tillåt mig skratta högt. Det var ett pricksäkert inlägg måste jag säga. Tror alla emnsflickor därute känner igen sig. Däremot tror jag att alla pöjkar väljer att hoppa över detta inlägg, tur att du varnar dom med rubriken så de kan sluta läsa i tid.



Det som är lite roligt är att jag för typ 100 år sen lyssnade på henne, Alex (morgonpratare på NRJ för länge sen) och hon tog upp just detta ämne. Varför är tjejer så bajsnödiga när de har mens!? Å killarna som var med i samma program satt å ojjade sig å stånkade å stönade över att de inte ville höra mer för det va så äckligt. Å jag kommer ihåg att jag funderade över det där, för va är det som är äckligt egentligen? Typ att tjejer bajsar? Eller att det inte pratas om att vi gör det? Eller? Ne jag fattar inte det där.



Okey nu svävade jag ut här men kom å tänka på det bara när jag läste det här. Hejja alla mensiga brudar ni är bäääst!

2009-06-24 @ 18:07:20
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Idahoe

Hahahaha, omg vi e fortfarande synkade! Det är ingen fara att sova med dom, det gör jag alltid! :)



Hoppas det går bra på jobbet darl, saknar dig! Pusssssss <3

2009-06-24 @ 20:54:30
URL: http://idarebecca.blogspot.com
Postat av: selmAAH

ONA REKLAMA JE FETT STÖRD! herregud, det är typ trailer för the ring 3 eller nåt. vem fan sätter henne i bilo kakvu reklamu ..helt crappigt.

2009-06-24 @ 21:23:18
URL: http://selmyc.blogg.se/
Postat av: elmy

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHA Dina inlägg är så jäkla roliga.. Jag brukar komma hit när jag är ledsen och jag får mej alltifd ett gott skratt..

2009-06-25 @ 10:51:20
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: Adis

MOHAHAHA:



Soolen har vänt sig booort! Den bliver här allt för kooort! Men Aldrig ska vindens haaand, driva dig, fråååån miiig! Och molnen dem skingras när, du håååller mig käääääär...



aaaaah så fiiiiin låååt.. Älskar Den =) =)

2009-06-25 @ 13:28:20
Postat av: magzaa

ilma: awwww söööt kommentar. tack för facket (haha lät snuskigt al kontas), jag passar rätt bra in där. da me samo cujes i vanliga fall, tu mi je bajs och sånt favvoämnen hihi :D



nicole: haha jaaaa,men vi har fortfarand einget svar på den frågan ju, undrar verkligen varför. ska wikipedia nån dag när jag hinner. egentligen handlar det väl bara om att avdramatisera ämnet bajs. bajs är ju bara en komprimerad produkt av all mat.kul. men vahettere, typ dudes som äcklas. asså hata. ja du käre vän.



idahoe: hahah det blir så när man har hängt för mycket :D saknar dig mig!



selma: ma bezze fan. och hela den där låten också, man får ju självmordstankar närman hör den :|



elmy: hahah fan vad kul att höra. visste ej att jag kunde vara underhållande, al eto vidis det gick :)



adis: hahah vet inte vilken låt det är. låter lite som....mauro sccoko (hur stavas e-namnet?). kanske per gessle? trodde inte du lyssnade på sånthär.



googlade.



asså HAHAHA det var ju den där apoliva reklamen, fattade först nu. shit, lite seg är jag. nä jag tycker den är asläskig, pallar därför ej att lyssna på texten tror jag haha.



2009-06-25 @ 23:23:30
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0