jag gick på det

måste bara berätta en kul grej som hände idag på jobbet. för det första; det är ju söndag idag!! haha, det har jag heeelt glömt bort. jag har ingen koll på dagar när jag jobbar eftersom jag inte jobbar "vanliga tider" utan lite hajhuj. på tal om ordet hajhuj, jag har nog aldrig i hela mitt liv skrivit ut det, även om jag säger det ofta, och nu när jag läser det så ser det så roligt ut! man skulle kunna översätta det som en oreda, dvs något är inte i ordning, men man talar inte om det i fysiska ting ex ett hus kan inte vara hajhuj (ostädat, stökigt etc) utan man kan säga....nu har jag glömt var det var jag skulle säga. jag vet inte ens längre vad det betyder, min hjärna allstå..man kanske kan översätta det till "hursomhelst", någon bosnier som kan förklara exakt? okej men det är ett sådant ord som inte finns i ordlistan iaf. okej det var inte en föreläsning i bosniska jag skulle hålla.
för det andra; nu är jag ledig i två dagar. woho. måndag och tisdag och då ska jag sova ut och städa och ev hinna till ikea.

det som hände på jobbet då, en av kockkillarna lurade i mig att michael jackson inte var död, utan att han hade fejkat sin egen död. först trodde jag inte på honom, jag ba näää!!det är inte sant. jag tror inte på dig. han ba jo men jag lovar, han ville skapa hysteri lagom till hans konserter. jag ba nääää....det låter ju helt dumt, var media med på det här? han ba nää alla trodde ju att han var död, det var på nyheterna i morse, jag ba men jag såg ju på star igår och då tog dom ut hans kropp och sånt, har han fejkat allt det? han ba ja kan du fatta att alla gick på det? och jag ba nää, helt sinnesjukt ju, tänk på mtv som gjort en sån tribute som rullar var tredje minut typ (orka) och alla hysteriska fans osv, ja dom blir ju glada nu.

och så gick det någon timme och han ba till mig, a just det ja, glömde säga att jag skojade om mj, du såg ut att tro på det så ja, nu vet du, han är död. på riktigt. jag ba *kul*.

Kommentarer
Postat av: Ilma

HAHAHAHAHAAHHAHAHA stackars magz!!!

2009-06-28 @ 17:04:26
URL: http://colourfulmind.blogg.se/
Postat av: magzaa

jag brukar gå på rätt många saker, al ovo sam skroz pomislila da je sant :)

2009-06-29 @ 12:05:26
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Ilma

men grejen e den när jag läste om Micheal J. den första tanken som slog mig var haaaaaan fejkar ja svääär o så ville ja springa o väcka ngn för att berätta men alla sov o även min kille så ja lät bli. så ja tror nog att om ngn dagen därpå kom med ngt sånt så hade ja oxå trott på det.

påtal om fejka sin död, jag minns när 2pac dog o min bror var övertygad om att han fejakde det, det gick såna rykten om att han skulle återuppstå exakt som jesus o blablabla.. han var alltså besatt av detta tills det datumet kom o de visade sig att han faktiskt inte kmr att påteruppstå o att han faktiskt är riktigt död.

ja tror det var där min bror ¨växte¨ ifrån hiphop världen hahah naaw sooo qute, erkänn!!

2009-06-29 @ 22:51:11
URL: http://colourfulmind.blogg.se/
Postat av: magzaa

ilma: haha, jag såg det på nyhterna på morgonen, typ halv sju, sen gick jag till jobbet och glömde bort att han hade dött, och påmindes sedan påjobbet igen.

ja, jag minns det med 2pac också, det fanns ju massa sånna olika teorier om att han skulle återuppstå nått visst datum blabla, äh inget att tro på, när elvis dog så trodde man att han fejkde också. sta ces, kändisar är lika dödliga som alla andra.

2009-06-30 @ 23:59:24
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0