första dagen på jobbet

jag funderar på att köpa en spikmatta, en sån man kan skaffa på claes ohlson. jag tror att det kommer att behövas för att lindra min rygg. på min allra första dag fick jag jobba från 11 till 21, kan väl inte direkt ärligt säga att det var det jag trodde att jag skulle göra haha men tack och lov gick det riktigt smooth för att vara första dagen. på sätt och vis är jag riktigt stolt över att jag klarade mig bra (i mina egna ögon, sen hur det ser ut i andras...förmodligen ännu bättre :D). jag jobbar som sagt på ett cafe/restaurang/hotell, en bransch jag tidigare aldrig satt min fot i förutom en praktivecka jag hade på nån minirestaurang i klevshult (smålandsrasta) där uppgifterna mestadels gick ut på att stoppa ner potatis i en automatisk potatisskalare (det var lite häftigt) som skalade av hela potatisen ren och fin. innan dess visste jag inte ens om att det fanns något sådant.

allstå jag är faktiskt lite rädd för att skriva för mycket om arbetet och hur det går osv för jag känner mig själv, förr eller senare kommer jag få ett tillfälligt utbrott och skriva ex FYFAN VAD PISSIGT DET ÄR ATT JOBBA och sedan kommer bloggen hamna i fel händer och ba hm magda gillar inte sitt jobb, kanske dags att kicka henne? och där vill jag inte hamna eftersom jag vill kunna åka på solsemester och shoppa den här sommaren he he. har tyvärr redan hamnat där en gång tidigare, blev inte kickad, slutade i tid, men man kan väl säga att jag sabbade det rejält för mig själv. allså nu är det ju en kul historia, kan kanske dra den någon dag för jag råkade ut för det jag aldrig trodde att jag skulle göra; jag bloggade om jobbet, skrev lite skit om en arbetskompis och sedan läste hela arbetsplatsen bloggen haha. usch minns hur kasst jag mådde men jag pallar inte dra den historien nu.

iaf jobbet idag var, det var rätt tufft, mycket att göra för någon som inte gjort det innan. kände mig mest i vägen men va fasen det är väl det man får göra innan man lär sig allt. hellre tjatig en extra gång än att göra fel. det var bara så jävla stressigt då det serverades buffe, hann knappt uppfatta allt som skulle göras eftersom alla bara springer runt. runt eftermiddag blev det lugnare *torkar lite svett* och jag kunde åtminstone vila i en minut, asså jag ljuger inte. restaurangbranschen är verkligen jobbig och jag förstår inte hur många klarar så många år springandes med tallrikar.

imorgon är jag ledig och jag känner bara att det är så välförtjänt haha. det kommer vara en utmaning att jobba här men jag ser framemot det.

nu ska jag sova. hejdå.

Kommentarer
Postat av: Trannie

awwww bejb tesko je ali izdrzi..hahah vi startar på botten men sen kan det bara bli bättre.Cuvaj mi se för jag gillar min lat-magie bäst ;p i kad budem mogla så kommer jag å hälsar på i Kalmar nån helg när du inte jobbar...Pushhhhh!!!

2009-06-22 @ 23:39:18
URL: http://copycaat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0