en soft måndag

iman diskar och jag blir lite glad över det. än har vi inte kommit till det där stadiet då det känns självklart att båda diskar lika mycket men det blir kanske bättre i framtiden. han lagar iofs all mat så det väger väl upp det hela lite. det var mycket disk den här gången, hoppas inte stekpannan lämnas halvflottig för jag tror att jag mår lite dåligt på riktigt om disken är smutsig. dessutom håller jag på och tvättar.

det hände en lite halvkul grej igår. jag var astrött och gick och la mig i sängen vid tre på natten. däckade rätt direkt men iman satt kvar uppe och surfade. hoppas inte på porrsurf men man vet aldrig med killar. så minns jag att jag vaknde och var varm och svettig, sneglade på klockan och ba *panikslaget* IMAN, klockan är ju halv fem!! gick upp och öppnade upp persiennerna, kollade ut genom fönstret och såg att det var jätteljust ute, vände mig mot iman och sa med asklagande röst men iman vi har ju sovit hela dagen! *mer panik* och han försökte väl förklara att det fortfarande var natt och inte eftermiddag och jag ba nää du lurade mig, du lurade mig. iman pekade sedan på klockan på mobilen och jag ba *fattar noll*. det tog en stund innan jag insåg att jag hade fel.

idag stack iman och hämtade pizza och jag laddade ner filmen now and then, typ en av de bästa barnfilmerna. min och irmas favvofilm när vi var 10-13 bast haha. awww den var bra.

Kommentarer
Postat av: ?

TÖFFEEEELLLLLL!

2009-06-08 @ 21:46:06
Postat av: Nicole

Fint att vi har skapat ett nytt språk, då alla nu verkar gilla att använda sig av bokstaven ö i alla möjliga sorters ord. smirk

2009-06-08 @ 22:24:49
Postat av: magzzaa

?: nu var det väl lite att ta i?



nicole: hahaha jag veeet. lite (rätt mycket) irriterande. men alla andra är kopior :)

2009-06-09 @ 05:01:05
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Nicole

Japp så är det. Kopior är inte värda nåt, det är original man ska va ;) hihi

2009-06-09 @ 16:42:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0