back

jag är tillbaka i kalmar och det känns så sjukt gött. trots att jag verkligen har haft det soft (och småtråkigt) hemma så känner jag att det är skönt att vara tillbaka hemma i kalmar.

nu är jag assömnig och ska väl sova, fast jag sover aldrig lika gott någonannanstans förutom i mitt rum hemma haha.

imorgon börjar jag med någon slags introduktion på mitt jobb och får också reda på när och hur jag ska jobba, än så länge vet jag inget, men jag hoppas på att det blir rätt mycket eftersom jag inte kommer ha något annat speciellt att göra i sommar.

kollar på twins nu på trean haha, den är ju lite småkul. nä usch jag har verkligen ingen filmsmak om jag ska vara ärlig. fast jag funderar på att börja kolla på någon ny serie, helst kriminalserie, fastnade för någon idag men kommer ej ihåg vad den hette, så är det någon som kan rekomendera nån krimserie?

nähe nu är det dags att bädda ner sig. puss

Kommentarer
Postat av: h

Criminal Minds, 5 sezona. Uzivaj.

2009-06-21 @ 09:06:05
Postat av: magzza

pa zar nije bolje ispocetka sve gledati? ili se moze hoppati mellan säsongerna?

2009-06-21 @ 10:25:50
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Nicole

Criminal Minds, Without a trace (säkert den du fastnade för på tv igår då det gick på 3an), bones, csi, cold case, The mentalist, NCIS, där har du dom jag brukar följa... du förstår att jag har ett busy liv när jag försöker hänga med i alla serierna. Crimeserier är dom bäääääääästa :)

2009-06-21 @ 14:01:40
Postat av: angelica

ha en trevlig dag:)

2009-06-21 @ 14:05:23
URL: http://raaaw.blogg.se/
Postat av: magzza

nicole: haha ja du är ju en expert på det här ju. kommer inte glömma dina CM peridoer då du knappt vågade gå och sova haha. men asså dom är kankse nått då, jag ska ladda ner nån säsong och spana in :D

2009-06-22 @ 00:06:33
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0