ja så kan det gå

nu kommer iman hata mig men det skiter jag i för jag är sur. så här är det va. iman lade upp en länk till någon festival han ska uppträda på på fejjan. och det var ett par människor som tryckte på "gilla"-knappen för att liksom..visa sin uppskattning eller whatever. och bland de namnen så var imans namn med. och gillar man sin egen status så måste man ju nästan skämmas lite, det är ju typ som att någon säger åt en fan vad duktig du är och man helt utan självdistans med seriös röst säger ja jag vet. man gör det liksom bara inte.

de gånger iman har hackat min status och skrivit ner grejer jag förmodligen aldrig skulle skriva så har han även tryckt på gilla-knappen i mitt namn, allstå så att det ser ut som att jag sitter där och är så jävla nöjd över mina egna statusar. och då har vi garvat åt det liksom för att det är kul. elak humor=kul humor.
därför tyckte jag att det var lite kul att iman hade gillat sin egen status för det är typ ett skämt mellan oss två (ett kasst skämt MÄRKER JAG NU) så jag skrev en kommentar på inlägget, något i stil med, eller jag vet fan inte ens vad jag skrev nu, men jag påpekade typ att det är pinigt att gilla sina egna statusar eller nått sånt fast på skoj liksom. och idag när jag är inne och spanar så hade han tagit bort det! assåååååååååååååååååå. nu är det så här också att iman verkligen har självdistans när det kommer till honom som privatperson men som mr kaanquest så verkar det inte ritkigt så, för då är han så mån om sin image och kan han inte ödsla bort dyrbart exponeringsutrymme på sånna här skämt. och det här var inte första gången han tog bort grejer från fejjan som jag hade skrivit. utan typ....femte kanske. nu skriver jag inte heller skitrumsrena inlägg i hans gb men snällllllllla att ta bort grejer från sin flickvän på en dessutom PRIVAT sida, fejjan är för privatpersoner och inte företag (=imans artisteri) enligt mig. jag vet inte om han kanske skäms (förstår dock inte hur man kan skämmas över en sån fin flicka som jag) typ vad hans hundratusen kompisar på fejjan kommer att tycka/tänka om honom/hans brud. så jävla trist reaktion iaf. känner mig kränkt här ute i cybervärlden.
tänker aldrig någonsinmer i hela mitt liv sittandes framför datorn skriva något i hans gästbok. typ den mest opersonliga gästboken ever med bara massa namedroppande utan något som helst personligt. asså ZZZZZZZZZZzzzzz.

ja det här var det sista jag bloggade om iman. tänker inte göra det mer, han twittrar nämligen aldrig om mig så varför skulle jag? *måste tänka på min image*

Kommentarer
Postat av: IR

skaffa dig en bosnier istället :P ima ih koliko god hoces sto bi za tebe sve uradili ja mislim

2009-07-21 @ 18:41:30
Postat av: Gamen

hmm oj då. Det va ett privat inlägg hörru göris. Hoppas ni löser er FB fajt..men nu kanske det blir ännu värre me detta inlägg...ooouuh.. men jag håller på dig, som alltid ;) puss puss gamen

2009-07-21 @ 20:30:09
URL: http://malta.webblogg.se/
Postat av: Idahoe

HaAHHAHAHAH...sååå allvarligt låter de inte :P era små kärleksgnabbare :P



Och du, det gör man visst. gillar sin egen status då och då. Och ibland så FÅR man säga "jag vet" (inte för att jag försvarar iman nu...jag är SCHWEIZ!!!)

2009-07-21 @ 22:51:28
URL: http://idarebecca.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0