datatankar

jag måste nog ta en promenad nu om det här ska gå. jag är jättetrött idag även fast jag inte har jobbat så länge idag. kan bero på att jag var ledig igår och "slappade" haha.

jag gick till ikea igår. eller först var jag på netonnets lagershop här i kalmar. jag är ute efter en data, helst en bra data som håller några år, för jag orkar inte det här med att behöva sätta mig in i tekniska termer och grejer varje gång man ska köpa ny. så därför var jag inne på non och spanade läget men det gick inge vidare. så jag bad om hjälp och en lite halvlost snubbe hjälpte mig. han såg lite osäker ut sådär som grabbar blir när en tjej snackar med dom. på tal om snubbar, dom dras till mig som flugor dras till koskit. på riktigt. fattar noll, har jag plötsligt blivit skithet? om man går den långa vägen till ikea så TUTAR bilar åt mig när dom  kör förbi mig, det händer liksom..... i bosnien, inte i sverige, de mest diskreta folkslaget, men det var kanske blattar dunno, iaf en fin egoboost. men det var en halvtaskig egoboost igår när en typ arabMAN, vet inte vart jag ska sätta gränserna för gubbe, men han var kanske 40, cyklade förbi mig och medan han cyklar så saktar han in när han precis ska cykla om mig, vänder sig om och glor samtigt som han cyklar med huvudet bakochfram typ jag ba :| ASSÅ tack jag vet jag är en trafikfara!!! HEHE. sa jag förresten att min självdistans åkte på semester i och med att skolan slutade? nämen det är faktiskt sinnessjukt. kan bero på att jag såg ut som en zigenare igår. åhhhhhhhhh jag var så jävla fin, hade glott på mig själv också om jag varit en utomstående. iaf zigenare it was, hade min långa grönmönstrade kjol som fladdrar micket fint i vinden eftersom tyget är så tunt så det typ klistrar sig mot asset eller benen beroende på om det är mot eller medvind, ett vitt linne, massa armband (armband makes my day helt och hållet) och så utsläppt hår som blåste så där najsigt, solglasögon och såg allmänt tagen ut ur en spansk film. okej med viss risk att romantisera och erotisera det här för mycket så slutar jag.

det blev ingen data på non, så jag traskade vidare mot mediamarkt och spanade där också och inom loppet av två minuter (jag lovar) så kom det fram tre manliga försäljare, charmiga och så och ba behöver du någon hjälp, jag ba *är för charmig* nää.....det är lugnt än så länge...................asså sorry för det här egoinlägget men typ jag är bra på det här med kvinnlig list när det väl gäller, undrar om man ska använda sig av sin kvinnliga list helt och hållet och kanske få lite rabatt på nån fin data? jag hittade en sketsnygg liten mac iaf och ville så köpppppppa men jag känner mig inte jättehaj på macar. vi använde oss av macs under hela gymnasietiden men redan då hatade jag dom eftersom den var "så tråkig och grå" jämfört med xp haha. jag gillar färgglada saker, men nu är jag kanske redo att släppa min xpkärlek och låta mig förälskas i en mac. jag tror dock att jag går för mycket på utseende eftersom den är så fin på utsidan, vit och stilren och bara så j-a-g och tangenterna är assköna. så tjaaaaaaaaa nu är jag askluven. vet verkligen inte var jag står i frågan längre. trodde att jag hade bestämt mig för en lappis på non men den är så jävla big, har typ nummertangenter som på ett vanligt tangentbort och det ser så handikappat ut, som ett hjälpredskap för att man lättare ska knappa in siffror. asså nääää skulle nog skämmas lite faktiskt om jag hade den datan. men så hittade jag en acer 13tummare för sjutusen och macen låg på 10tusen tror jag och det typ är en liiiiiiiiiten (lite större) skillnad, shit tänker redan på hur många tallrikar jag måste plocka och bära ut på mitt jobb. stackare.

alltstå VAD och vilken ska jag köpa. seriöst, kan någon rekomendera NÅGOT? skit i priset för tillfället, men det får inte överstiga 10tusen, är relativt fattig som sagt. okejrå hm ska nog kanske städa lite. och SVARAAAAAAAAAAA.

Kommentarer
Postat av: Idahoe

mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac! mac!



Did I make myself clear?



<333

2009-07-08 @ 22:30:19
URL: http://idarebecca.blogspot.com
Postat av: maaggzzara

hahaha.....weeeeelll....yeeeeeees. ge mig cash nu så köper jag direkt :D

2009-07-09 @ 22:56:28
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0