partylördag

jag kan väl säga att jag är helt vaken nu. fan vad underbart att vakna upp sent. har glömt vilken tillfredsställelse det ger mig. vilken askul kväll det var igår, minns knappt hur det slutade. däckade som en gnu och var bara allmänt som mest packad när vi gick hem. jag hade inte orkat med mig själv om det hade råkat bli en tråkig kväll och som tur var så blev det inte så haha.

guuuuud vad fina vi var igår typ skitfina och så peppa. började hos mig vid 22 igår, en timma för sent, men jag var väl inte heller helt färdig så det gjorde inte så mycket. en tremannaförferre som var bra. asså ursäkta min enormt fula fattiga språk just nu, känner att jag bara använder mig av ord så som "skitbra", "bra" och upprepar mig asofta men jag är helt okoncentrerad nu när jag skriver det här för min hjärna är seg och vill ha glass. ska sticka till maxi och köpa lite ajzkrim och däcka resten av kvällen. vi spelade ett par godingar igår, våra egna favvoförferrelåtar typ käääärleken är eeeeeeevig när vi eeeeeeeeee tillsammanssssss. den låten är för övrtigt skriven av per gessle kriss, fick jag lära mig idag när jag kollade på firandet av victoria på svt1. skämsfaktorn höjdes plötsligt lite till. jag spotify:ade även kriss låt, den norska kristin-du-är-så-fin-låten och hon dog på dansgovlet. eller vafasensäger jag haha, dansgovlet, mitt köksgfolv menar jag haha. efter lte av aidas tjat om att vi var tvunga att dra nu om vi skulle komma in på bajstro ("bistro" på svenska) så vi slapp pejja *snålagänget* så stack vi. kriss hann tappa sin sko sjuttiofem gånger, på ritkigt, och vi sjöng ashögt vid fängelset ocg väckte väl fångarna. kul att dom inte kan sova fredagar och lördagar då det hörs så jävla mycket musik från vallen (skrev ballen först haha).

vi kom in sedan på bistro och ägde dansgovlet. bokstavligt talat eftersom de människor som var där då satt som fastklistade vid väggen medan vi vi typ andades pepp och svett. tre små svettiga flickor, mycket fin syn. och fan vad jag har saknat att fetsaaaaaaaa. sådär rikrigt FEST-FESTA. ser så framemot kåren och palace till hösten ahhaa. och för att inte snacka om hemmaförfesterna. vi hängde på bajstro några timmar (?) hade noll tidsuppfattning och sedan drog vi till SP där vi hängde efter stängning. måste säga att det var lite skumt att hänga där när jag inte jobbar men det var en skön känsla, ungefär som när man sitter aplänge i en kafic i bosnien. vi valde låtar, eller jag valde väl låtar haha, men jag, aida och kriss sjöng till gas gas (severinas) ahaha. vi drack drinkar och dansande och allt var så fint och det gjorde att man bara awwwwwwwww fina vänner jag har!! så vi var där ett gäng som hängde på SP och sedan stack de flesta runt 3-hlav fyrasnåret och vi gick hem och däckade direkt.


jag såg ut som en snygg pojke kvällen till ära. fejklugg is the shit.

som aida sa: trannie is back! hahaha.

jag vet inte men vi hade kul

det var här någonstans kriss rullade på golvet av skratt när jag satte igång kristinlåten

på väg till bajstro

försöker se sexig ut *lyckas*

försöker se sexiga ut *misslyckas*

assså KRAAAAAAAM

på SP var vi ett gäng, här är V och B som också jobbar här.

jag valde låtar, det blev mest dino merlin, chola och sedan lite rnb.

men söööööööta

ja nu har jag hållit på med det här inlägget till och från i ca två timmar haha. är extremt slö. men nu ska jag sticka till ze mäx.

Kommentarer
Postat av: Trannie

HAHAHA könsnötterna finns med på bilden

2009-07-19 @ 21:12:50
URL: http://copycaat.blogg.se/
Postat av: h

Mozda si ti, the shit.



Pozdrav

2009-07-19 @ 23:09:06
Postat av: magzzara

aida: hahah jaaaaaa. usch. vilken stank asså.



h: ja? mozda? nema mozda (ödmjuk) haha.

2009-07-20 @ 22:47:09
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: inaaaa

jel to Cola - 100 puta ??



haha...

2009-07-25 @ 12:55:47
Postat av: magzzara

HAHAH jeste jeste!! znas kako mi je bilo super kad sam je slusala haha

2009-07-25 @ 16:29:08
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Kriss

Alltså nåt kul med dom här bilderna.. Eller en kul grej.. På bilden på oss på larmtorget (shit va många "på" i en mening) så ligger nåt roligt vid Magz fötter.. Hahahaha!

2009-07-29 @ 13:05:04
URL: http://kristinsklaver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0