kläder

idag var jag ledig. det var trevligt med sovmorgon till klockan 9.00. nio är inte en tid på dygnet som jag idag skulle kalla "för tidigt", utan snarare "lagom tid att gå upp". jag däckade som en bebis igår och sov till 9 utan att vakna en enda gång den här natten. i vanliga fall blir det att jag vaknar kvart i fem, ända sedan jag började jobba, men hjärnan var nog positivt inställt till de extra timmarna den fick vila ut.

vid 12 var jag ute på stan. började inne på indish och köpte svart långkjol, linne och nån tröja. köpte även lite prylar på h&m och bikbok. summa sumarum så var det en riktigt bra shoppingdag!! allt jag köpte var reagrejer hehehe, har creddat mig tidigare för att jag är bra på reor, men jag ÄR verkligen bäst. jag tror att 50% av all min garderob är reagrejer för att inte snacka om underkläder, där är 80% reavaror haha. trosor är så dyrt! vill besöka primark nu. dessutom har jag inte en enda matchande bh med trosa. tycker sånt är så onödigt. det är ungefär som att försöka kombinera ihop ett par jeans tillsammans med en tröja som är gjord i exakt jeans/tvätt/slitning. hur ofta är man dessutom i bara underkläder där man har båda på sig? sällan.

Kommentarer
Postat av: Idahoe

Neej, matchande underkläder som är så fiiiiiint! Inte för att jag planerar att titta på dig i underkläder iofs....haha pöösss love!

2009-07-15 @ 14:12:01
URL: http://idarebecca.blogspot.com
Postat av: magzzara

haha jag vet på ett ungefär hur dina underkläder ser ut. ja det är mycket finare med macthande men..palla. :D pusss

2009-07-15 @ 19:28:20
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0