nähevafasen

nu är det kanske dags att sova. jag har varit skitsömnig sedan halv nio typ och ändå går jag inte och lägger mig. rätt bra om jag är pigg på morgonen eftersom hotellgästerna hellre möts av min glada än min halvsura fejja. asså på tal om hotellgäster, det finns ett antal som jag vill typ skjuta. nämligen dessa:
- de som ber om kokta ägg. finns det itne på bordet så finns det förmodligen inte alls. jag hinner inte koka dom. och pallar inte heller.

- finns det inte kaviar på bordet så finns det förmodligen inte alls.

- är man glutenallergiker så är det upp till VAR OCH EN att hålla koll på vilken mat man får käka och inte käka. pallar ej sätta mig i massa konstiga innehållsdeklarationer. och hade dessutom jag varit glutenalleriger eller vilken allergiker som helst så hade jag sett till att hålla mig uppdaterad kring mat för att liksom inte dö, eller vad man nu gör när man käkar mjöl när man inte ska, hyperventilerar kanske. skulle aldrig lita på att andra människor kan sånt. asså seriöst som den här tanten idag ba ja men kan du kolla på nån förpackning om kakan innehåller mjöl, jag ba (för andra gången) asså vi slänger förpackningar när kakorna tar slut så jag kan inte svara på den frågan, hon ba ja men det är bra att behålla, jag ba *ger upp*.

- när man som ENDA tysk i en restaurang fylld med 80% svenskar och 20% danskar, holländare etc ber om att få stänga teven "om det inte är någon som kollar", efter en snabbtitt ut över borden verkar det som att åtminstone 50% av alla sitter och spanar tröttsamt mot teven. asså...........................................hade lust att säga att han inte befann sig hemma.

- sen så stör man sig så jävla mycket på föräldrar som talar till sina 1,5 åringar som om de vore 15 bast. vill du ha köttbullar oskar? inte det? är du säker? köttbullar det är ju jättegott? vad vill du ha då? nu får du besluta dig, kyckling eller köttbullar? man ba, har ni ens läst instruktioner för hur man ska tala till barn i den åldern? hatar så jävla mycket att föräldrar ska ha en sån pedagogisk attityd till sina barn, hur mycket kan man veta i den åldern, herregud. assså HATAR SÅ hårt. det är du som är förälder som ska ta sånna urlöjliga beslut och inte en kid som knappt vet skillanden mellan en köttbulle och filé. typ föräldrar som frågar sina barn om minsta lilla. jag hade inte så mycket att säga till om inte ens när var sju bast och ändå så blev jag normal. det är liksom inte misshandel av barn om man ger dem mat utan att ha tillfrågat dem först vad de är sugna på. det värsta är att jag vet hur dessa päron är, de har den här pedagogiska attityden när de är ute bland folk för att alla ska bli så impade över att de har läst bonniers feta barnlexikon men hemma är det andra bullar för då skiter man plötsligt i att ens unge krälar runt på golvet och stoppar smutsiga prylar i munnen, rotar i papperskorgen och går runt med snorgegga nerkletat runt näsan och på kinderna.

ja okej det var väl det =) annars har jag det som sagt skitkul. på riktigt haha. nä nu är det dags att sova. irmogon kommer det förmodligen upp en ny hatlista. herrå.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Va fan Magda, dina inlägg har börjat bli sjukt långa... :P

Hur är det med fröken?? vad gör hon??

2009-07-11 @ 11:37:19
URL: http://anzworld.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kan inte leva utan bloggande.. det är som ett missbruk, en gång bloggare alltid bloggare?!

Nää det har jag inte =D

Hur går det med din snubbe??

Puss darling!

2009-07-11 @ 17:16:34
URL: http://anzworld.blogg.se/
Postat av: elmy

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH du fick mej o skratta igen? Vill du ha köttbullar oskar? HAHAHHA

2009-07-11 @ 17:39:22
URL: http://elmys.blogg.se/
Postat av: maaggzzara

elma: haha skönt att höra :)

2009-07-12 @ 00:22:37
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0