dino merlin

okej är mitt uppe i ett lyckorus just nu och kan inte riktigt fokusera mig på blöggen känner jag.

okej nu är det över, eller det har lagt sig i alla fall.

jag var faktiskt klädd för en promenad men jag blev kvar i soffan och nu ska jag strax iväg till idahoe med tjejerna. vi tänkte sitta och dega kvällen ut. så fintelitfint och myselimys. nä nu blev det lite fjantigt va.

shit vad segt det går med bloggen nu förtiden men samma skara hänger med fortfarande. känns mycket trevligt. undrar om jag har någon hater bland er? men jag är väl lättare att älska än att hata va? hahah. jag tycker att fler människor borde vara som jag, världen hade varit en finare plats att leva på då. noll självdistans at the moment men orka bry sig, jag har mens, och det är en alldels fin ursäkt.

jag är ett par dagar sen med att skriva om dino merlins konsert, men den är visst i april. ahhhhhhhhhhhhhhhhh. ge. mig. biljett. NU. det måste jag gå på. jag vet att deno också är skitsugen, kanske kan man åka till göteborg? ja vi får se, känns bara lite jobbigt när man inte har körkort. man kanske kan sätta ut nån slags blocketannons om skjuts till djibidji? jag får klura lite på den. men ärligt, konserten på kosevo i somras var en av de bästa ever.



Kommentarer
Postat av: Anonym

hans nya skiva var inte wow bra så jag vet inte om konserten är värd att gå på ändå :)

2009-03-13 @ 11:13:43
URL: http://anella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0