päron, banan, clementin

min data allstå, den börjar sakta men säkert tappa sin livslust. nu har den stängts av igen och just nu fungerar inte heller några program. inget word och jag vet inte ens när jag sparade ner sist. och allt ser skitkonstig ut. nä dethär var inte så pepp.

förresten, nu är det krig på riktigt mellan mig och mina grannar. jag tror att dom är helt körda i huvudet. dom har nuppat bort sina hjärnceller helt och hållet. dom satte igång värsta discot kockan 2, och okej jag ligger inte och sover men ändå HALLLÅÅÅ ni är inte ensamma i det här huset!! och så naturligtvis alla sexvrål. ibland låter det också som att dom typ bowlar, slänger ner klot i golvet bara för att irritera mig.
jag letade fram min hammare tidigare i natt och bankade det hårdaste jag kunde upp i taket. men de hörde inte, eller så ignorerade dom mig. så jag bankade ännu hårdare ett par gånger till och då höjde dom musiken haha. dom måste verkligen tycka att det är skoj, men för att vara ärlig så jävlas dom faktiskt med helt fel person för jag är expert på cepiga grannar, har lite erfarenhet sen innan.

anywho sitter här och käkar fruktsallad. och allstå har ni tänkt på det, under tungan så har man som ett litet "hål" *i brist på medicinska termer* som man ibland sprutar saliv ur? visst kan alla göra det? jag tror att jag kan det om jag har käkat något syrligt, typ som nu, massa frukter, men inte på beställning. det bara kommer ut typ 30 små, små salivdroppar. det låter lite äckligt nu när jag skriver det, men det är verkligen ett av alla de kroppens mysterium jag aldrig pallar att googla mig till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0