bamse är kanske snäll i sagorna

ida, sorry to disappoint u babe, men jag la mig senare ändå HAHA. jag somnade vid kvart över 8 i morse, vaknade för drygt en halvtimma sen. och, innan jag gör något annat så måste jag berätta,medan det fortfarande är färskt, om den sjuka drömmen jag hade.

jag drömde att jag väntade tvillingar, hade en huuuge mage som jag gick och bar på, jag hade egentligen svårt för att gå så jag låg mest ner och degade typ. läste skvallertidningar och käkade, haha nä, men jag kan tänka mig att jag blir såni framtiden. anywho nästa som händer är att det kommer in en stor brun björn, jag vet inte vad han gör det och jag är allmänt förvirrad eftersom allt känns ologiskt. björnen kommer emot mig och jag tänker i drömmen att man måste spela död för att han inte ska attackera en, men jag hinner inte så långt eftersom björnen ställer sig upp på bakbenen och rispar mig över magen med sin enorma tass och klor. det blir fyra djupa sår som det forsar blod ur, jag tänker på bebisarna i magen, skriker och sedan hör jag bara en röst i bakgrunden som panikskriker något.

nästa är att jag vaknar (i drömmen allstå) och känner efter på min mage, jag har blivit förlöst, och det finns inget bandage som döljer såret. det är typ dåligt ihopsytt och såren efter björnen är fortfarande öppna och jag ba va fan *panik* kommer jag att dö? jag hade inte ens fått se mina barn och här låg jag halvdöd, så jag försökte sätta mig upp men det gjorde så ont i såret och jag väntade bara på att all innehåll skulle splasha ut ur magen haha, men jag tog mig upp och sedan vaknade jag.  

ja ja lite skum dröm. nu ska jag borsta tänderna och käka frulle.

Kommentarer
Postat av: Krissan

HAHAHa! Shit va läskigt!!!

2009-01-03 @ 19:10:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0