malmö + lund

hej. jag har förälskat mig i nicoles tangentbord. det är perfekt, jag slår sällan fel och knapparna är mjuka men ändå fasta, så jag tänkte passa på att skriva en sista gång här och utnyttja tangenterna innan jag åker hem imorgon. vi är inte ens speciellt trötta, även om nicole redan nu har gått upp på loftet för att "vila lite" som hon så fint säger.

just nu är det kass musik på mtv. typ hårdrock eller nått sånt. jag inser hur puckad jag låter nu när jag säger "hårdrock eller något sådant", men om jag ístället säger prodigy så kanske ni fattar, inte riktigt min typ av musik och verkligen inte så här dags. palla med mardrömmar.

anywho. idag var vi duktiga, även om nicole snoozade oss i en timme, vi gick upp relativt tidigt och åkte in till malmö för att spana shoppingutbudet. på tåget så var det rätt mycket folk och vi satt i det där utrymmet där folk med typ barnvagnar och andra större grejer sitter. just då satt det även en handikappad tjej i (en mer avancerad) rullstol och hon hade två tjejer med sig som hjälpte henne, assistenter i guess. iaf, det sjuka (haha förlåt kasst skämt) var att en av tjejerna satt och hade högläsning för den här handikappade bruttan. det var ingen diskret läsning, utan verkligen skithögt så att alla vi som satt där typ stördes av henne. och hon bruden i rullstolen satt bara och brölade högt varje gång assistenten började läsa. kanske avskydde hon boken who knows. bara för att hon sitter i rullstol innebär inte att hon är döv. nämen hursomhelst, så tyckte jag att det var superlöjligt att göra en sån jävla big grej av hela sin läsning, hade varit tusen gånger smidigare om hon hade fixat en ljudbok och proppat in lurar i öronen på henne. då hade alla varit nöjda och glada.

malmö var fint som vanligt. malmöe e vackert. först började shoppingen lite segt faktiskt, trodde inte att det skulle gå bra alls, men alltid, ALLTID, när jag väl hittar ett plagg som jag köper så blir det så mycket lättare med andra, tredje plagget osv. man kommer in i en positiv shoppingcirkel. fyfan vad ytligt allt låter, jag känner mig lite smått äcklad av mig själv faktiskt, men om jag ska vara realistik och objekitv så jebiga, jag blir glad av shopping *nöjd-smajlin*.

men om jag ska återgå till något mer allvarligt. något mycket allvarligt och sorgsamt och jävligt fint. det var demonstrationer idag på gustav adolfs torg, israels bombningar. jag och nicole stannade en stund. det var mycket folk som hade samlats. men sedan gick vi två vidare mot gågatan och spanade utbudet, och precis när vi går ut ur gallerian så möts vi av det enormt långa demonstrationståget. så många människor, så många flaggor, så många röster. det var starkt att se, jag tycker att det är så jävla fint att människor engagerar sig, att dom bryr sig, att dom visar att dom vet vad som händer och att det som händer inte är okej. det är fint liksom, folk som bryr sig om andra berör mig väldigt mycket. det var tydligen 3500 människor som gick i tåget. och jag  vet inte om  jag är cynisk eller allmänt negativ men jag tänker vad fan kan vanliga människor göra, hur mycket kan man göra för att det ska kunna påverka israel, för att det allmänt ska påverka någon, vad hjälper demonstrationstågen folket som dör?? men sedan tänker jag att visst man gör kanske inte någon megaskillnad, men bara man visar att man inte håller med om det som händer så visar man även att man inte är en av de på den onda sidan (jaja lite luddiga förklaringar nu), för annars blir det nästan att man indirekt stödjer att ex israel bombar loss. eller? det är nog så dom också tänkte. men iaf i tåget såg vi även peppängeln, vår fd syo, tobbe, hur jävla cute som helst!! vi skrek och vinkade och han vinkade tillbaka.

efter stan kom ajdin och hans papappa och hämtade upp oss. och under de första minuterna så snackade hans pappa på bosniska, sen sa ajdin nått i stil med att nicole inte förstår, och han ba jaha jag trodde du var bosnisk haha. lite skojigt ju. därefter kom vi hem till ajdin. skulle spana hans nya lägenhet. big lägenhet. så vi degade hos honom någon timma, spelade buzz och käkade mandeltårta haha och sedan tog vi bussen tillbaka till lund.

vi fixade oss rätt snabbt, vrålduschade, fönade, plattade, fixade och sådär och sedan kom carol och skulle joina oss. vi satt en stund här hos nicole och åkte sedan ner till stan och herkan. carol kände sig dock inte så bra, så hon åkte hem och kvar blev jag och nicole. strax därefter kom M och hans kompisar, alla araber typ, förutom en bosnier haha. och nicole togs för att vara en bosnier igen, andra gången för idag. vi hängde med dom resten av kvällen innan vi stack till dönk och sedan hem. och nu är jag här och är typ inte trött ändå. nicole gick ner nu och borstade tänderna och jag insåg att det här inlägget var väldigt långt. haha.

godnatt.

Kommentarer
Postat av: J

a odakle je Nicole?

i ja sam mislila da je iz bosne :D

2009-01-12 @ 20:28:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0