nyårsbilder

shenizar. har precis käkat något som kan liknas vid middag, lite överbliven kyckling från igår från nyårsafton. hoppas jag ugnsstekte bort alla baciller som eventuellt redan börjat bosätta sig i kycklingfileerna. jag kollade igenom blood diamond också, första gången tror jag att jag halvsov så det var kanske inte så megakonstigt att jag inte visste vad jag skulle skriva på analysen.

anywhosouthere jag är sen med nyårsberättelsen typ. glömde bort det lite. vi var iaf sammanlagt åtta brudar och min bror hemma hos mig. ida och aida kom tidigare så vi fyra förberedde allt. påbörjade med maten med ida som huvudkock, aida som underkock och jag som ett extra tillbehör som guidade brudarna genom alla skåp, stekpannor och kastruller. trots lite småpanik så lyckade vi ändå både pynta lägenheten men även tillaga en riktigt fin middag. därefter kom edina, hennes kompis emily, sofia, krissan och krissans kompis amanda. alla var så fina och allt var allmänt cuteish.
det var ungefär som våra förfester brukar bli, bara att vi käkade den här gången.

vid 11 började vi gå mot palace, kön var inte så fasligt lång men det var kallt att stå där i kylan. jag tycker fortfarande att det är sinnesjukt att man går ut i klänning, strumpyxor och pumps när det är askallt ute, tanten i mig spökar även om jag försöker slå undan dom tankarna, alla andra går ju också runt så, och dom blir inte förkylda, så varför skulle jag?? och än så länge har jag inte blivit förkyld *ta i trä*.
medan vi stod i kön kom en kille, som jag känner sedan innan men som jag inte kan namnet på, eller vi lärde väl känna varandra här i kalmar men eftersom vi gick samma gymnasie så "kände" vi varandra på så sätt. och jag träffar honom alltid när jag är på maxi och han är astrevlig och jag är astrevlig och allt är astrevligt förutom attjag inte kan hans namn. vi är någorlunda tjenis och varje gång jag ska säga nä men hej *insert name* så eh... kommer jag av mig, och nu är det ju rude att fråga vavare du hette nu igen? eftersom man ändå förväntas kunna sånt här efter ett halvår av kallprat på maxi.

iaf han utnyttjade mig och min position där jag stod rätt långt fram i kön och trängde in sig där tillsammans med 3-4 kompisar, alla sådär festligt glada. jag har inget emot att folk ställer sig så, så länge som jag kommer in, men han ville pejja mig för att jag var så sjyst. jag vet inte om han var packad, det verkade inte så. han verkade iaf helt normal när han gav mig en hundring. först trodde jag att han drev så jag skojade lite sådär tillbaka, allstå jag har lite allmänt svårt för att ta emot pengar, speciellt när jag inte ens har orsak att göra det. så jag stod där en stund och kände mig lite "smutsig" haha. gav tillbaka hundralappen ett par gånger men han refused to ta tillbaka den. allstå det är ju inte ens mycket cash herregud och jag stod där och konfronterades med mitt samvete haha.

men jag tog lappen i fickan och finnen på pannan, haha jag gillar den historien. jag tog som sagt emot hundralappen och nu är den på väg till gaza. så tack dig-som-jag-inte-vet-namnet-på! du har gjort något gott.

inne på palace var det till en början astomt men knappt en timma senare var det knökfullt. pepp musik och sjyst folk gör det mesta, men fan allstå vad jag hatar odrägliga, fulla artonåriga brudar och snubbar. gud vad supercoola ni är ni stapplar runt omkring. not. attentionwhores. allstå fuj. och alla dom knuffades och det var en dude som störde mig extramycket som uppenbarligen INTE fattade de tio gånger jag sa åt honom att inte knuffas. hur fan kan man vara så sjukt omedveten om sin omgivning?? så jag knuffade honom rätt hårt, han flög på en tjej och spillde sin drink på henne TIHIHI. zkoj. sedan knuffade han bruden på mig, och det var ingen liten brud heller. sjukt irri. ha koll på era kroppar. det var ett flertal sådana fall, till slut hade ingen av oss förståelse för dessa idioter så varje gång någon ens rörde vid mig knuffade jag tillbaka.

men i övrigt, om man bortser från idioterna, så var det verkligen askul. aspeppigt att partaja runt. dessutom träffade jag musa (mustafa), en barndomskompis som jag inte hade träffat på typ elva år haha. fan vad kul det var, vi snackade en lång stund. han hälsade dessutom på alla som gick förbi, bland annat en dude som spelar i kalmars fotbollslag, kalmar ff antar jag, som är från jajce. öhm, hur kunde jag ha missat detta? jajce är inte så stort och alla känner alla men det här var första gången jag träffade honom.

musa ba allstå du måste ju känna den här familjen, hans pappa är rätt känd, han är läkare. jag ba njäh jag gör verkligen inte det, efternamnet klingade sådär välbekant men jag kan ju fan inte placera alla som någonsin har bott i jajce. musa ba allstå hans pappa är verkligen en välkänd doktor, jag ba jaha men för vad eller så, han ba jo han är typ prostataläkare (om det nu ens är en benämning), jag ba eh jo känns lite avlägset haha. men nu när jag tänker efter så vet jag att farmor har nämnt honom och typ att folk har gått hos honom haha, lite skojigt ju.

vi stannade kvar till halv 3 och sedan gick vi hem och påbörjade det nya året.
okej här kommer hundratjugostusen bilder.


Kommentarer
Postat av: Edina

Haha jag garvar jämt högt när jag läser din blogg! Dancefloorfighter. Nästa gång, när vi vi ska stå i kö och sånt, termobyxor it is. Puss!

2009-01-06 @ 11:16:15
Postat av: Magza

haha jaaaa, skafander!

2009-01-06 @ 13:36:08
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: Sanela

oooh ge mig glassskålen och ge mig den NU ! :) ;)

2009-01-15 @ 14:51:55
URL: http://sanelaaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0