ma nek, neka padaju cuskije, neka me sevdah opije

allstå jag har ju inte blöggat på evigheter. känns lite skumt, känns som att jag har tid men eftersom jag hela tiden omgesv av människor så hinner jag inte göra det. min vardag är inte som den var innan.

iaf så duschade jag nästan precis nyss. skulle egentligen till skolan och lämna in mitt och och aidas 5minutersmanus men hon skulle ta hand om det och sedan möts vi kattdjuren på stan. det här med kattdjur, det är lite internt jag fattar det, men för att slippa rabbla upp ida, aida, kriss och sofia så använder jag vårt gruppnamn istället, känns smidigare så. kattdjur är i för övrigt ett stående skämt hos oss, det började egentligen med att sofia sa det på sin grova skånska och sedan dess har det fortsatt.

idag är det helg. det är så jävla härligt, men jag vet inte varför, jag känner mig lite "nere", allstå jag tycker det låter så jävla tragiskt att skriva att jag är NERE när jag inte är det, jag är inte ens deppig eller nått, utan bara lite "nere" som sagt (obs. snuffar är nödvändiga), det har något med mitt bosniska arv att göra (tror jag). så jag sitter och lyssnar på dino merlin nu för att bli pepp.

oj klockan är mycket. borde kanske sätta igång med att fixa mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0