hey mr postman

allstå jag blir så jävla trött på livet varje gång jag kommer hem till mig själv och det är ostädat, sängen är obäddad, soffan lever sitt eget liv, halva min porslinsamling trängs i diskhon och mattan har utbytts mot en hårmatta. jag är trött på att städa och jag är trött på att behöva laga mat och jag trött på att behöva gå och handla. idag är en dag då jag är trött på det mesta ärligt talat.

vissa saker blir mer realistiska när någon annan säger dem och jag är en mycket mer sådan människa som lever i nuet och inte tänker på framtiden så mycket. jag har en enda långsiktig plan just nu och det är att slutföra min utbildning, resten är sådär lite halvflummigt och jag gillar det men ja, jag vet inte själv *förvirring råder*.

kollade igenom min mail och då hade jag typ ett tjugo cm långt mail skrivet av en person jag aldrig hade förväntat mig av. och det är klart att det påverkar mig när det är en av dessa personer som känner mig bäst.

och ja. det är så jävla skönt just nu, nu när jag är alldeles själv. behöver varken prata eller socialisera på något sätt och jag har ett par missade samtal på telefonen men jag pallar inte ringa upp er idag tyvärr, ringer imorrn istället. jag orkar inte med någon, bara med mig själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0