bort med er!

att dammsuga är tråkigt. därför har jag inte gjort det än. kan det vara försent nu? störs folk av dammsugljud? fast det är ju fredag, känns som att man bör tåla lite mer ljud då. fast kanske har någon omtenta imorgon, då är det ju inte så sjyst.

det var mycket roligare att klämma finnar på toan. jag har en sån liten spegel som förstorar upp till 10 gånger, så en knappt existbar finne ser plötsligt enorm ut. och dessutom när man klämmer den, allstå vilken tillfredsställelse!! och det ser så stort ut och man blir bara så himla stolt. okej så det tog allstå nästan en halvtimma att bearbeta mig igenom tre finnar, men det var tre tuffingar, sånna som gärna återkommer och ärrar ner min panna. så när jag hade klämt ut dom och tagit med "roten", ni vet den där lilla varsvansen som kommer sist och gör att det ser tomt ut i hålet, var jag så nöjd. pepp. nu ska jag basiron:era dom över natten och hoppas på en fin, fräsch och partypepp panna imorgon.

Kommentarer
Postat av: ida - vill du tävla om veckans blogg?

Hejsan!

Nu är det bara en dag kvar, sedan drar jag 10 bloggar som tävlar fram till på torsdag om att bli veckans blogg! Skynda dig att anmäla dig. Inlägget hittar du i min blogg! Kram

2009-04-20 @ 18:25:08
URL: http://idaseverinsson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0