stockholm

sitter i imans pappas arbetsrum och försöker typ koncentrera mig på att blogga. tänker att om blondinbella hinner blogga mellan alla sina mellanlandningar från usa till sverige så hinner väl lilla jag som reser från kycklingryd till stockholm.

det har funkat bra här också, andra dagen i sthlm men ändå, det är två olika familjer man ska umgås med och socialisera och visa sina fina sidor och inte vara trött och gnällig osv osv osv och jag och iman har klarat det galant!
det är en sak som överskuggar hela jullovet och det är min förkylning, det gör asont och kittlas och man kan inte sova pga av kallluft som kommer in i halsen och sabbar klimatet i mun och hals. ni vet den lilla "bollen" som hänger i munnen, a den är rödprickig iaf och jag har kommit på att det är den som gör ont.

imorgon ska jag försöka mig på lite stockholmsshopping, blir mycke trevligt och kriss gör oss sällskap. på kvällen ska vi gå tillsammans med iman peers och kolla på avatar i 3D. jag är ashappy, har sett framemot det nu i fyra dagar. iaf jag måste nog sova nu om jag ska orka med morgondagen. but first: tea.


Kommentarer
Postat av: Nicole

Hej! Jag åker till Lund imorn vid halv 4. Börjar skola å jobb första veckan i januari så kommer nog inte tillbaka nåt till sthlm innan det. Men kryaaa på dig! puss

2009-12-29 @ 23:34:46
Postat av: Anonym

ne zaboravi uppsalu, zvat cu te...



nerko

2009-12-30 @ 17:26:19
Postat av: magzza

nerko, ne znam kako cu stignuti jer se vracamo nazad u kalmar 2og ja mislim :( nisam bas najbolje isplanirala ove dane. al imat cu praktik u sthlm mjesec dana, krajem feb do sredinom marta, pa cemo se svakako vidjeti ako se ne vidimo sada :) puss på favvokusse!

2009-12-31 @ 00:25:59
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0