shoregalan

justja. berättade ju aldrig hur det gick för oss på shoregalan som hölls här i kalmar på sjösjukan. well, det gick inte så bra. vi tre muttationer; jag, kriss och aidå var där som representater för vårt fina radioprogram muttation. det var rätt mycket folk, förvånantsvärt få från våra två JOMklasser, men alla är inte heller engagerade i radion.

anywho. ne znam sta da kazem, vi köpte varsin cider och påbörjade något typ av drickande. yeah, det gick sådär, vi blev väl lugna, eller så blev vi lugna av den döda stämningen? och yeah, det var 90tals musik, behöver jag säga något mer än dancehits och tyskt techno (we love u blümchen!!) men det var för mycket. enda låten jag kunde var bailando. så vi stack till corner och käkade kibab istället.

och vi vann inte, men vi var nominerade i kategorin för bästa underhållningsprogram. det sög att vi inte vann. sög ännu mer att besegras av de ambitiösa ettorna.

muttation säger förretsne tack för i år och lyssna på oss nästa år. vi hann inte säga hejdå i sista programmet, fattade väl inte att det var sista gången för i år vi hördes ut i etern. we love you!!

Kommentarer
Postat av: Aida

Heej, har följt din blogg ett tag nu och är helt förtjust i ditt hår! Hur får du det att bli så fint och färgar du det hos frisören eller hemma? har själv brunt hår och har ett x antal gånger försökt att få det sådär lite rött och lagom mörkt, men funkar aldrig. :(

2009-12-22 @ 16:42:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0