okej det här skrevs igår natt.

02:31

alla sover och jag försöker knappa så tyst som möjligt så att inte iman ska vakna av knappandet. gick upp och gjorde mig en kopp te. sitter invirad i min halsduk för att hålla halsen varm. har asont i "bollen" i halsen och kan inte somna på grund av att den mår dåligt. föreställer mig små invånare som bor i bollen och att deras lilla land (=bollen) har blivit attackerat av elaka baciller, så nu måste jag rädda alla miniinvånare genom att ex dricka te och knapra på bafucin. det känns lättare när jag inbillar mig att jag måste "ta hand om" något.

iaf. känns sjukt pissigt att vara sjuk faktiskt, speciellt när jag har en massa roliga saker framför mig.

imorgon shopping och bio och på torsdag är det nyår. det här är första nyåret som jag tillbringar i storstaden stockholm och vi ska tydligen på någon fest. allt känns ovisst, vet bara att det är en abonnerad restaurang/pub och att det kommer vara ca 80 pers. jag har ingen outfit eller något med mig, har bara en svart kjol och till det planerar jag väl att hitta något linne.

det är typ sjukt att jag kan ligga och fundera på vad jag ska ha på mig och om vi nu ska iväg någonstans, hur jag ska ta mig dit för att det ska vara så lätt som möjligt när man har högklackat på sig. kan verkligen tänka på sådant tills jag hittar en lösning och sedan däckar jag. iaf min lösning är att ha platta stövlar på mig medan vi tar oss till nyårsstället och där framme byter jag om till högklackade shoes som jag har med mig i en påse. och det här var allstå dagens sk "problem". är det någon mer som kan gå och verkligen fundera över sådana här saker?

jag är så trött att jag däckar men jag kan inte somna pga halsen och hur jag än gör så hittar jag ingen riktig pose som jag kan sova i utan att störas för mycket av kittlandet i halsen och bollen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0