måste ta en mäck

vaknade alldeles precis. börjar som det alltid gör med att antigen jag eller iman är lite extra kramsjuka av oss och vill ligga och mysa och sedan däckar vi. vid fyra vet jag att iman vaknade och retade mig för att jag hade somnat fastän jag inte skulle göra det, men jag fortsatte sova. ja asså jag fattar inte ens varför jag bloggar om det här?? känns asonödigt på riktigt ju.

igår somnade jag med öronproppar i öronen eftersom iman satt uppe sent på natten och pluggade. sover som en stock med öronproppar och är alltid rädd för att inte vakna av mobilen på morgonen. ingen fara den här gången iaf, för när jag vaknade låg mina proppar på hyllan jämte sängen. iman hade plockat ur dom åt mig.

och nu tänkte jag ta en mäck och sedan fixa mig lite. ikväll ska vi gå på vår lokala radiogala, dvs shoregalan, för alla oss som sänder radio. kommer vara lite prisutdelningar för bla bästa röst, program etc. heja muttation! vet dock inte alls hur det kommer att gå för vårt program, personligen tycker jag att det är bra, men det är min personlinga åsikt och den brukar alltid vara lite bättre än andras, men vi kan iaf hoppas på något positivt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0