mammas idioter

jag har smort mig med BUS igen och det luktar kan jag lova, men är det helg snart så är det, och då ska man vara fräsch.

det blev en lång dag idag trots allt, jag och iman var inte hemma förrän halv sex. efter magasinsändningen stack jag och gymmade en stund tillsammans med iman och parham och sedan tog vi en runda till lidl, systemet och maxi för att handla inför kvällen och helgen. vi åt tacos. intressant va? nä jag vet men ja sådana här detaljer kan väl vara kul om några år.

IAF för att komma till poängen. vi kollade även mammas pojkar finalen. jag hade fel två gånger. trodde att tim skulle välja victoria, "men fö mäj bli de nä" och han valde moa. eh trodde inte att dom var så hookiehookie men det var dom tydligen. moa är iförövrigt så tvkåt, minns en gång när hon grinade då hon riskerade att åka ut och så sa hon att hon ville stanna kvar för tjejernas skull och nämnde inte någon av killarna. undrar varför hon ens sökte till programmet.

sen var det dags för christian och han valde hon blonda som är 10 år yngre än honom men 20 år yngre rent mentalt. orkar ej med folk som hela tiden ska bevisa grejer, som blondinen när hon sa att hon var yngre men att hon är mycket mognare än de flesta 19åringar för att "hon har en massa planer i livet". no shit sherlock, tror nog de flesta har det. och de flesta kan nog även förklara och motivera sina planer. till skillnad från henne.
martina (hon den bruna) var nog egentligen lite för mogen för christian, men alldeles perfekt för lilla gerd.

och nu till kvällens överraskning: BOBBY. fyfasen vad besviken jag blev när han valde översittaren julia istället för jane!! blev till och med tårögd. vad skulle han med julias bratiga livsstil, var det det enda som lockade med henne? och visst att jane är lite av en trashbrud men hon är så mycket vettigare än julia som inte verkar ha kommit någonstans längre än stureplan och natalie schuterman. SÅÅÅ DÅLIGT VAL BOBBY!!! det är en sak att glida runt i spanien men en helt annan sak att landa på svensk mark och inse skillnaderna mellan hans och hennes livsstil.

ja jag bryr mig alldeles för mycket om programmet. älskar att disktera sådant här.

nu ska jag nog sova.

Kommentarer
Postat av: Kriss

Jag ska också sova nu. Vi ses imorn! Och vi hoppas att vi får bära en ett pris imornkväll! Hahaha! Pussipuss!!

2009-12-11 @ 04:00:23
URL: http://krisssthlm.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0