idag kan vi sammanfatta dagen så här

shit slog mig precis nu att jag inte har pluggat något idag. istället har jag:

- varit i skolan och diskuterat kring vetenskapsteorier. intressant men ändå inte. plötsligt har alla blivande journalister i min klass börjat rådigga vetenskapsgrejs. kan ändå slå vad om att 60% av alla dom inte fattar något. jag vet inte om jag heller alltid fattar allt. förmodligen inte. en annan sak som slår mig också är att jag alltid drabbas av konstiga tankar på morgonen, när jag funderar extra mycket över hur det mesta verkligen är relativt och ibland tror jag också att jag är sjukt vetenskaplig utan att veta om det.

- sedan gymmade jag. det var jobbigt att gå i snö. mogu reci da mrzim ovo sugavo vrijeme. iaf, ju mer man närmar sig slutet av året desto mindre folk är det. idag var det extra tomt och det var skönt, då kan man breda ut sig och vila sig lite extra länge på maskinerna. när jag sprang i sån där gympamaskin (som jogging bara att man står på plats och vevar med benen och armanrna samtidigt) och en kille joggade på en springmaskin bakom mig. jag "sprang" inte mer än två minuter och sedan gick jag av maskinen. fick för mig att snubben stirrade på min röv (hatar ordet röv, men rumpa känns mesigt i det här fallet), fastän han kanske inte ens gjorde det, bara min föreställning av vad jag hade gjort om någon sprungit rakt framför mig. inte precis att man stirrar upp i taket bara för undvika titta på rumpor. jag måste komma över det att jag tror att alla glor på min rumpa när dom inte gör det.

- gick hem och tvättade. många maskiner som sagt.

- sorterade bort höstskor och plockade in mina töntiga vinterstövlar, känner mig som en mupp i dom. borstade av alla och impregnerade. och kände mig väldigt effektiv.

- sedan däckade jag i soffan med iman, världens godaste falafel, har ni inte ätit pizzahusets (på esplanaden) falafel så måste ni göra det!!! asgoda. och förlåt, avslutade inte meningen, däckade med en film också. de ofrivilliga hette den. alex schulman hade rekomenderat den. trodde att det var ett yay men blev mer ett nej. se den inte. iman säger att jag inte förstår mig på artsy filmer och jag kan väl säga att allt som är artsy är överskattat.

lyssnar på Punkt (bosniska bandet).

ska plugga nu lite kanske. får se.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0