njuter av min semester redan nu

jag känner mig verkligen som en prebijena macka nu. somnade först vid 18, och en kvart in i napen ringer min pappa och undrar om det var jag som ringde alldeles nyss. probably not. så jag fortsatte sova. en kvart senare ringer iman och väcker mig och nu sitter jag här hungrig och trött och vill bara sova.

på tal om pappa; han och jag satt i telefon i ca tjugo minuter igår med mig förklarandes för honom hur man för över mobilbilder till datan. jag ba är du på skrivbordet nu? han ba ja jag sitter här, jag ba okej............det var inte riktigt så jag menade. så pappa satte ribban högt redan då. han glömmer fasen alltid att ett skrivbord är det som är arbetsytan på datan, men jag har överseende, det är så många datatermer man måste ha i huvudet att det är lätt att glömma....typ.
andra grejen var när vi hade kommit in i mappen med alla bilderna och det inte gick att markera bilderna; "det går verkligen inte, jag förstår inte varför", "ja jag gör som du säger...konstigt, det går inte" och diverse bortförklaringar. nu pratar vi om att markera något, dvs hålla in vänster musknapp och dra över objekten man vill markera, men i pappas värld går det inte. de simplaste utförandena kan tes som de svåraste. vad han gjorde för fel? han höll inte in musknappen medan han skulle markera.

asså pappa. ibland (för det mesta) blir jag bara irriterad. tidigare, när jag bodde hemma, kunde jag storma ut ur rummet av irritation över att pappa var så slölärd och det blev ond cirkel för då blev han irrriterad över att jag inte hade tålamod att lära honom även fast jag hade förklarat samma sak många gånger innan. men nu är det nästan rörande gulligt att han fortfarande inte vet vad "skrivbordet" innebär.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0