bara bröst

jag är typ astrött. det händer absolut noll grejer i mitt liv för tillfället. nu har jag varit ledig i två dagar. idag låg jag och solade i lilla parken och råkade flasha mina tits. jag hade lossat på bikinin runt halsen så snörena hängde där fram istället. precis när jag lagt mig till rätta och påbörjat på min nap så ringer mobilen och som alltid när man rycks sådär ur sömnen så blir man stressad, man ska hinna svara samtidigt som man ska låta aspigg och "nej jag sov inte alls"-igt på rösten. det första jag gör är att jag sätter mig upp och börjar gräva efter mobilen i väskan och upptäcker väl där då också att jag sitter och blottar mig eftersom bikini åkt ner och mina tits tittar fram lika yrvaket som jag gör. och i den sekunden känns det som att jag bara har en hand för jag fattar inte vilken hand jag ska leta efter mobilen med och vilken jag ska hålla upp bikini med och allt blir bara förvirrat och...ja det var det.

på tal om bröst; bara bröst-kampanjen gick ju väldigt bra. om jag inte är helt ute och cyklar så har malmös badhus tillåtit att kvinnor får bada utan att behöva skyla för tuttarna. det tycker jag är skitbra. vem är det som säger att jag måste ha bikini på mig om jag vill bada utan den? och är det skillnad på bröst och bröst? är det mer provocerande om ex en kvinna med skitstora bröst inte har bikini på sig än om en a-kupe brud inte har det? det är tydligen svårt att dra gränser för var bröst går eftersom det uppenbarligen har handlat mer om storlek och utseende på brösten än det faktum att alla kvinnor har bröst och att ingen bör diskrimineras i storleksfrågan så varför inte låta alla kvinnor bestämma själva. tycker det är så jävla irriterande att bröst ska sexualiseras så mycket och jag tror att många avstår från att sola och bada topless just för att man får alla mäns blickar på sig oavsett hur titsen ser ut. jag fattar inte hur män kan glo så ogenerat som de gör ibland, har aldrig sett (inte vad jag kan komma på iaf) en kvinna som har glott helt öppet på en mans kalsonger så att han känner blickarna på sig. jag hatar fan killar som gör det här till en sexfråga, typ a men om jag ser bröst så blir jag kåt och så gör det till en kvinnofråga i den mån att det är kvinnors fel att han blir kåt över deras bröst, man ba ÄR DU SÄR ELLER? finns inget värre än killar som skyller sin kåthet på kvinnor och dessutom låter det gå ut över dem. bara för att han blir kåt så ska ingen kvinna få visa brösten. man kan väl styra sin kåthet herregud, det är väl sånt man lär sig under puberteten liksom. nä hörrni, muttation säger: BUUUUUUUUUUUUUUUU BUBUBUUUU!!!

jag tror att toplessfrågan egentligen handlar om principer, eller det gör det. det handlar inte om att alla kvinnor plötsligt ska slänga av sig bikniöverdelarna och hoppa i plurret, det handlar bara om att man ska KUNNA FÅ göra det utan att någon kommer fram och säger åt en att ta på sig bikinin igen. jag tror inte att de som inte badade topless innan kommer att ändra sig nu även om de stödjer kampanjen, men bara att ha friheten att själv välja om man ska ha bikini eller ej, det är själva poängen med frågan och principen är att om män med eller utan tits får bada utan överdel så ska väl kvinnor också få göra det.

finns det någon som tycker något i den här frågan eller är det helt stumt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0