kyckling och cevapi

bläh. jag är inte så bloggvänligt inställd till det här tangentbordet. jag får sudda oftare än vad jag får göra på min däjta. jag och mamma satt och kollade på något djurprogram på nat geokanalen sedan blev hon nödig och här sitter jag, pallade inte kolla själv. jag önskar att jag hade min mammas så väl fungerande mage men det har jag inte, men å andra sidan hade jag ju inte kunnat vara medlem i fejjangruppen TT-tarvliga tarmar (HEEJ KRISS!) om jag hade haft det.

jag tog aldrig med mig min lappis och det är väl delvis orsaken till att jag inte bloggar så ofta nu när jag är hemma. fredagen var ju slapp och konsert på kvällen, igår degade vi hela dagen, senare på eftermiddagen kom tetka och nisse, jag och deno stack till farmor och hängde hos henne en stund. hennes nya favvoprogram är babben på svt, den spelade hon in eftersom jag och deno kollade robinson.

idag vaknade jag upp med ett ryck och ba FAN jag glömde ta p-pillret igår. AHH. suck. men jag tog den och gick också upp vid typ 11. däckade sedan igen i solen men sömnen stördes av grannens pillande med grillen så jag la mig på soffan och sov. vi grillade och farmor kom över. även pappas arbetskompis A och hans fru M förbi, hon är i för övrigt lika gammal som jag, så jag undrade ju lite över hur det skulle gå med mina fördomar om unga gifta par, men det gick bra. dom var som vilket vanligt par som helst haha. nä men, jag trodde väl inte att de skulle vara skumma på något sätt, men ja, jag har ju min bild av unga gifta par. de var snälla hur som helst och det mest sköna var att han, A, kom till sverige från frankrike (urspr. från bosnien) för knappt ett år sedan så han hade det typiska sättet bosnier beter sig på. allstå väldigt sådär bosnisk; lättsam, drar skämt, drar visdomsord som inte passar in etc.

en trevlig dag idag och imorgon ska vi till jönköping och försöka hitta mig en jacka.

egentligen skulle jag ha åkt hem till kalmar idag, men båda mina päron var asförvånade över att jag skulle det, de antog att jag skulle på måndag, men jag avbokade min biljett (gick miste om lite cash där schmrc) men pappa pejjade den nya så det var väl okej. jag förstår inte riktigt hur jag tänkte faktiskt men ja, ibland är man lite dum.

ah segt. kan inte lägga upp några bilder heller eftersom jag inte har någon sladd till kameran. men det kommer senare.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Heeej Magz!!!

2009-04-13 @ 13:15:45
URL: http://kristinsklaver.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0