*kväk kväk*

hellu! nu är jag hemma i chickentown. känns mycket härligt. har käkat middag med familjen. MIDDAG! som inte består av smör och ost, utan varm mat beståendes av ris och kycklinglever ahha. jag älskar lever! pasteta (kycklingpastej) faller ju också in i den kategorin. sedan fick vi en kaka också, nån blandning av morotskaka och marängschwiss, låter lite bökigt men sååå gott.

resan gick bra. iman överraskningsföljde mig till stationen men jag spottade honom halvvägs och skrek assy, så det blev inte så mycket surprisande!! vi blev nog båda lite glada över att se varandra. jag hade ju föreläsning idag och var tvungen att gå upp tidigt. vi hade presskonfa som vi sedan fick göra en artikel av. och mina tidiga morgnar innebär ju även att assy måste gå upp, och det var lite svårt att få honom att vakna upp. hade lite dåligt samvete, men det gick över snabbt eftersom jag ändå visste att han skulle gå och lägga sig hemma hos sig igen. iaaaaaf. assy vinkade av mig och man är ju så löjlig när man sitter på tåget och mimar HEJDÅ och försöker konversera, men det får man stå ut med.

jag bytte tåg i växjö och däckade på tåget där. jag var verkligen astrött och det var ingen skön sovpose jag hade; kunde inte luta mig, huvudet dängde och usch och fy, skäms lite, men jag vaknade av att jag hade dreglat. på min sjal hahaa. skojjigt man kan ha det. rycktes ur sömnen också när någon tappade sin väska.

stack till farmor först faktiskt. bara för att hälsa lite snabbt, hon är typ granne med tågstationen. hennes tjejpolare, irmas famor och mirzas farmor satt hos henne. stack sedan hem när min älskade lilla mamchich ringde och ville att jag skulle komma hem nununu. och nu sitter jag här. vid datan. haha.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0