hatar emosar



såg nu att det var nått porrmejl.

allstå på tal om emosar. ahhhhhhh finns det en mer irri människogrupp?? jag hatar människor som VILL vara speciella, som vill vara unika och som vill sticka ut. jag vill verkligen inte kalla emostilen för en livsstil eftersom det är en övergående fas som pågår där någonstans mellan de trassliga pubbeåren och fram till 20 då de börjar på högskola alternativt inser att det inte funkar att jobba som taxichaufför med luggen hängandes framför ögonen, och där någonstans slutar det också.

de yngsta emosarna jag såg var två småbrudar i 12års åldern när jag var inne på ginavagina. de stod framför mig och pejjade. ska inte de hålla sig till undergroundskumma affärer med grejer som nätbrynjor, enormt höga platådojjor och glansiga jackor i pvc-material istället för pastelliga gina? och hela den här deppigheten de kör på OMG somebody kill me. I'm so sad and special BUHUU *smetar pandaögon i fejjan*. det värsta jag vet är låtsasdeppiga människor som tar plats och uppmärksamhet i från riktigt deppiga människor som behöver hjälp.

jag hatar människor som ska försöka sig på att få uppmärksamhet genom att klä sig på ett extremt sätt, som ska signalera att de är deppiga och ledsna och hela jävla världen ska tycka synd om dom. HAAAAAAAAATA. jag kommer aldrig tycka mer synd om en emokid än ett afrikabarn eller ett barn som tvingas till prostution i litauen.

det var lite om det hatet.

Kommentarer
Postat av: Gabz

Tack för ditt support =) ! Magz jag hoppas det ser JÄTTEFINT ut där nere hos dig :P haha

2009-04-22 @ 10:32:06
URL: http://dissadnr1.blogg.se/
Postat av: bönis

herregud..sååå mycket hat i en sån liten människa..

2009-04-22 @ 14:48:25
Postat av: bönis

whöt the föck. var fasen tog min kommentar vägen? Göran är du i farten nu igen?

2009-04-22 @ 14:50:23
Postat av: bönan 3

ah där va den ju. Ursäkta mig.

2009-04-22 @ 14:50:55
Postat av: magzzza

gabi: jaaarååååå =)



bönis: jag accepterar alla kommentarer, spceciellt från dig min böna. puss och smek /göran 4ver

2009-04-22 @ 16:05:30
URL: http://missmagzi.blogg.se/
Postat av: bönan 3

Trevligt å höra. Mitt centrum för bloggning i hjärnan tappade sina spärrar idag så jag har låtit ordet flöda. Känns bra. Stolt. Lycka till ikväll. Hinner tyvärr inte lyssna då jag ska afterworka å supa ner mig me min kära kollegor. Later gater.

2009-04-22 @ 17:14:47
Postat av: Anonym

Alltså herregud!? Alla klär sig väl som dom vill? Det behöver inte betyda att man är deppig och skär sig och massa skit bara för att man bär svarta kläder och har svart sminkning! Du klär dig hur du vill, jag klär mig hur jag vill, ALLA klär sig som dom vill! Kan du kanske trycka in det i din lilla hjärna? Jag är emo, men jag är inte ett dugg deppig och skär mig inte! Jag kan tillochmed säga att mitt liv är grymt bra! Bortsätt från vissa mså saker. Men hallå? Vem känenr sig itne deppig ibland+ Det gör DU med! Herregud... Det är ju du som tror att du är något!?

2010-06-27 @ 23:58:38
Postat av: magza

allstå heyyyy, vänta en sekund nu, allt är okej och du behöver inte känna dig träffad på något sätt, jag tror bara att det finns massa låtsas-emos och dom är asirriterande. så länge du är lycklig och kör en sund emostil så är det lugnt.



emostilen är dock en FAS, du kommer inte hitta någon över 23 som fortfarande stenhårt tror på den stilen för den funkar inte i verkligheten utan endast då man är under 20. ingen på högskola ser ut som en emo och ingen anställer en panda-utsmyckad emo, sorry to break it to u.



och ja, jag kan fan vara asdepp ibland, men det är ju mänskligt som du säger.



kör på och var en sund och glad tjej/kille så löser sig resten.

2010-06-28 @ 00:42:05
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0