watc up?

begravningsväder idag. jag försov mig och missade som sagt en...eh viktig lektion, men jag tar igen det. fick även tillbaka tentan, positivt resultat där. braaaa maggisss!! någon har kallat mig maggis någon gång, vet inte vem, men jag gillar det och använder det när jag pratar med mig själv faktiskt, då när jag känner mig liten och ledsen och behöver peppa upp mig haha. ja ja, man får vara töntig.

på tal om väder och regn, vem hade trott att det var så svårt att gå uppför trappor när jeansen sitter som fastklistrade runt benen, jag fick faktiskt knäppa upp byxorna, sjukt men sant, för att kunna gå uppför, var rädd att dom skulle spricka annars. och på tal om byxor, jag fattar inte riktigt vad det är med mig och gylfar, idag hade jag gått med öppen gylf hela dagen, inte för att det syntes något men ändå. jag glömmer att dra upp den föööör ofta.

och nu sitter jag här och väntar på att eddie och qaida ska komma förbi. vi ska gå ner till stan och ta en kaffe och jag ska till h&m och byta mina skor mot rätt storlek. och så har jag köpt en FIN klänning men jag vet inte om jag ska behålla den, delvis för att jag känner mig smått tantig i den och för att jag inte har något tillfälle att ha den på mig, det är mer en sån typ finklänning. vi kanske kan rösta?

okej men nu är dom snart här. ska knäppa byxorna och dra upp gylfen så ses vi på stan?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0