hey little rich girl

tjenisar penisar och muffar!

jag kom precis hem efter att ha varit med krissan hela dagen typ. vi gick på stan, men det var riktigt deppväder, lite svårt att pigga upp sig när man bara vill blunda under ett täcke. okej, inte så drastiskt, men njjjjaeeästan. jag är så stolt för jag har lyckats hitta två presenter, en till pappa och en till deno, deras födelsedagspresenter. båda väldigt fina, hoppas dom tycker det också. jag spanade även in mitt konto idag, och framtiden är inte ljus förran nästa csn kommer, därför blev det inget till mig. böring. sjukt deppigt, eftersom jag inte har fått något bostadsbidrag, ringde försäkringskassan idag och tanten ba a handläggningstiden är åtta veckor *nöjd röst*. jasså, jaha okej. men då ser jag framemot 3usen spänn alldeles snart så det känns ändå rätt okej.

när det började regna stack krissan och jag in på det där cafeet som ligger nästan vid stationen, vem äger det? någon syrian kanske eller iranier? svårt att veta. jag gissar på iranier. så satt vi där och kollade på the hills på tre olika tvskärmar och en fet projektorduk. jag måste säga att jag förvånades över min egna kunskap om the hills för när kristin hade några frågor så kunde jag svara på allt *geek*.

och nu är jag som sagt hemma och tar det lungan. ska städa lägenheten, typ toan och köket. jag kan faktiskt tycka att det är avkopplande att städa, man tänker inte så mycket på hur man gör det, man bara gör det, medan man tänker på tusen andra grejer. väldigt sådär okrävande och soft arbete. vill dock inte städa hos andra, så kom inte med skämt som "men då kan du ju få städa hos mig he he". nej nej. imorgon kommer min familj och då ska det se respektabelt ut här hemma hos mig. JAG LÄNGTAR EFTER DOM!! hihi, är väldigt familjekär när jag väl saknar dom.

ett ps. har jag sagt det innan kanske?, men amy winehouse, allstå herregud vad hon är bra! jag är helt fast när det gäller hennes låtar, speciellt valerie-låten. kommer ihåg för något år sedan då alla verkligen avgudade henne och jag ba äh inget för mig, men nu är jag stuck! riktigt bra städmusik.

nu ska jag städa. wiiiiiiihu. herrrååå.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0