gäääääääääääääsp

OMG jag är SLUT.
idag städade jag som om det vore bajram imorgon. vilken städning det var. det var nog inte tänkt så från min sida, men när jag började med allt så slutade det med att hela huset var rent. måste verkligen bara berätta kortfattat vad jag har gjort, mamma hade blivit stolt om hon hade hört mig. jag började med att tvätta persiennerna, ja persiennerna, ingen chock nu, dom var supersmutsiga, vattnet som rann av dom var väldigt mörkt. men det var ju lite trixigt att stå och tvätta dom när dom hänger i fönstren, fast det fixade sig, var bara lite tråkigt att behöva göra det. sedan fortsatte jag med att sortera skorna in i lådor och slänga alla banankartonger som stod där i hallen, ÄNTLIGEN är dom borta, ingen kunde vara mer lycklig än jag (mamma möjligtvis).

dammsugaren var redo och jag började med att dammsuga i köket, under diskhon, där papperskorgen är, men där bakom typ, ni vet att man kan dra bort den där plankan och dammsuga "under" själva skåpet *krånglig förklaring* men anyways, jag dammsög typ ett kg smulor. asäckligt. så medan jag var på g med att dammsuga äckliga ställen så tänkte jag äh jag drar ut spisen också och dammsuger. jag d-o-g av äckel!! typ aaaaaaah äääääääckligt, har svårt för att skriva ner allt, men det var typ spindelnät på golvet där spisen stod, såser som hade runnit längs spisen, geggor, brutna nudlar, kött och massa massa andra oidentifierbara smulor och krafs som jag inte ens hade lust att spana på, jag halvblundade medan jag dammsög och torkade av allt. men nu är jag åtminstone lugn med spisen. så moppade jag hela lägenheten, och jag vet inte om jag tog i eller så, men moppen gick av på mitten haha, jag fick moppa helt böjd som en liten gumma.

och nu sitter jag här med helt torra händer, sår lite överallt, nagellack som har gått bort. stackars händer. nu ska jag göra iordning lite andra grejer och sedan så käkar jag och kollar serier resten av kvällen.

Kommentarer
Postat av: Ida

Haha, och jag som tyckte jag vart duktig som städat hela toaletten och gjort mitt rum kliniskt idag....:P

2008-10-15 @ 22:02:24
URL: http://idarebecca.devote.se
Postat av: adö

tako treba svaki dan

2008-10-17 @ 12:25:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0