papa dee och gänget

jag får nästan lite dåligt samvete över att jag inte gick på föreläsningen idag, men jag var så trött, tänkte att det är mer rude att somna på lektionen än i sängen så därför stannade jag kvar. nu ska jag strax käka frulle och sedan sticka till skolan.

allstå måste bara berätta om vad jag drömde, jag vaknade helt knäckt och asledsen. i drömmen så var jag hemma och slappade när jag plötsligt hörde att någon skrek, sådär jättehemska skrik. jag hörde att det kom utifrån så jag öppnade mitt fönster, och när man kollar ut genom mitt fönster så ser man direkt garagen, och i en av garagen stod en man och misshandlade sin fru med ett basebollträ. hon skrek till för varje slag hon fick och man hörde det där äckliga ljudet när någon slår en människa. allt var så offentligt på något sätt, som att man tittade på ett program som var till för allmänheten. han var klädd i en läkarrock för att inte få blodstänk på sina vanliga kläder och hon var helt ihjälslagen med blödande näsa och armar, och allt var ah bara blodigt liksom. gud vad jag hatade honom! allt var så jävla hemskt så jag började störtlipa och skrek åt honom från fönstret att han skulle sluta och jag tänkte finns det inte en enda vettig granne som kan gå ner och slå ner honom. så skulle jag ringa polisen men istället för 112 tryckte jag in 122 och kom fram till nån snubbe och jag ba hallå är det här polisen, han ba nej, men jag kan vara din polis och så skulle han snuska sig. allt var så absurd och jag kunde inte komma fram till polisen och jag grät och jag hatade den där jävla mannen!!! ah seriöst så när jag vaknade så trodde jag att jag verkligen skulle kunna skjuta ner honom om jag träffade honom på riktigt, men han är ju inte misshandlare i vanliga fall, inte vad jag vet om iaf.

jag hyser verkligen hat för alla män som slår sina fruar. jag hatar dom!!!!! dom kan DÖÖÖÖÖÖÖ och bli våldtagna av djävulen i helvetet. fyfan så jävla ynkligt att slå någon som är svagare än en själv och sin egen fru dessutom. vart fan försvann vettet i huvudet??? va?? jävla män. och papa dee kan ruttna i helvetet han också. aldrig hade man trott att han skulle slå sönder sin fru. lika bra att han hamnar på löpen och på aftonbladet och expressen och allt vad det är för man SKA veta att han är en hustrumisshandlare och en jävla tölp. jag tycker man ska hänga ut alla som på något sätt förstör för andra människor.

och ett ps. katarina wennstam (hon som har skrivit om våldtäkter "en riktig våldtäktsman" och boken "smuts" ni vet? läs smuts om ni inte har läst den. man läser ut den direkt, jag LOVAR. så megabra bok som handlar om en familjeman som köper sex och som dessutom är advokat), anywho katarina kommer snart ut med en ny bok som kommer att handla om just misshandel och där man får följa en polisman som är hustrumisshandlare, och tydligen är det så att det som polismän oftast förlorar jobbet för är för att de misshandlar på sin fritid. lite sickooo. älskar katarina.

nu är jag lite mindre frustrerad känner jag. känns gött.

Kommentarer
Postat av: nerko

dags för en kommentar av A hehe

2008-10-09 @ 20:09:24
Postat av: amira

grymt underhållande blogg! to think att jag randomly hittade den, it's a keeper :) samo tako nastavlj (men gosh vilken tid det kommer ta att läsa alla inlägg ^^)

2008-10-09 @ 21:13:23
URL: http://papercupwords.blogg.se/
Postat av: Mag-Ziig-a-Zigg-aah

amira: awwww tack!! vad glad jag blir av att du tycker att den är skoj :) nastavi onda citati hehe

2008-10-10 @ 14:38:18
URL: http://missmagzi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0