i can cut u in two pieces

idag har jag typ degat hela dagen, trots att det ändå finns mycket att plugga till den här delkursen. examination på dreamweaver nästa tisdag och tenta nästa fredag. jag har nog inte riktigt koll på den här kursen faktiskt...kanske dags att sätta igång med böckerna.

mat, glass och one tree hill idag, var tvungen att ta en paus mitt i avsnittet och sova lite. jag älskar att somna på soffan *mysdeluxe*, snarka in och vakna sådär lagom förvirrad. jag kan fasen öppna en sovmottagning här för man blir sjukt sömnig när man vistas hos mig.

anyways, jag proppade i mig halva glassburken, men jag skyller på ägglossning. på tal om att skylla ifrån sig, antigen så skyller man på mens, ägglossning, PMS, depp eller dagarna mellan mensen bara för att kunna proppa sig med mat utan att få dåligt samvete. iofs så brukar jag inte ha så asdåligt samvete, men det brukar smyga sig på under vintern, det råder ju en allmän tjockisepedemi under vintern eftersom alla bara sitter inomhus, käkar cookies och glor på ensam hemma2 för tjugofemte gången typ. jag tänkte faktiskt ta en promenad men sen när man såg att det var becksvart runt halv 18 så var det rätt kört. nämen allvarligt, kul att gå ut och gå en runda med mp3en i öronen och en våldtäktsman fem steg bakom en *paranoid brud 22*. jag vet inte hur ni blir, men jag är asparanoid när jag går, kollar alltid över axeln tusen gånger, sänker musiken bara för att höra om någon går efter mig och har nycklarna i handen IFALL fall. när man var yngre så hade man dessutom 112 inknappat i  sin nokia 3310.

jag brukar typ fantisera ibland, eller fantisera är väl lite att ta i, att någon idiotdude hoppar på mig och i fantasierna är jag alltid asförbannad, jag slår sönder snubben, jag kan karate, jag klöser sönder hans fejja och sticker en nyckel i ögat på honom, kickar mellan benen, allt ALLT liksom, och sedan när han ligger där sönderslagen så håller jag ett fett föredrag för honom. sen skulle man nog reagera helt annorlunda i verkligheten i fall nått sånt hände (ne daj boze) men AHHHHHHHHHH jag tror nog att jag hade blivit skitpissed då också, ba vem fan är du att ta på mig?? asshole.

ok ska "avrunda" (hahah fan vad mesigt att säga avrunda egentligen) inlägget med att säga att när brudar har ägglossning så är dom tydligen som mest attraktiva för dudes eftersom man utsöndrar feromoner som dudesen omedvetet känner av och lockas av bruden. lite coolt faktiskt eftersom man då kan snärja vilken snubbe som helst, man typ lockar och "lurar in" honom i något och får honom att tro att man är världens hetaste he he. lite häftigt faktiskt.
när vi ändå är inne i det här med kropp och sånt, brudar som käkar p-piller lockas av "fel" snubbar eftersom pillerna får dem att tro att det är The Man, när det in fact inte är det eftersom dom aldrig skulle välja samma snubbe om dom inte hade gått på piller, det har också något med dofter att göra, dom krockar och det blir "fel". risky att sluta käka piller när man är i ett förhållande, dagen efter att man har slutat avreagerar man sig på snubben ba stick jag är trött på dig *sura tjejen*.

så dudes, lockas ni av en tjej ni i vanliga fall inte gör så fråga lite försiktigt om hon har ägglossning!! och se till att ni skaffar en brud som inte går på piller innan ni träffas HAHA , så kan ni vara säkra på att hon har valt er för att hon själv ville utan någon som helst pillerpåverkan. bara ett tips liksom.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0