you are under my spell

hej, och fasen vad kass jag har varit på att uppdatera, tråkigt men mest för min egna del faktiskt. man skulle kunna tro att det inte händer något i mitt liv, men det händer mycket, det händer lite varje dag, men allt kan inte skrivas ned, vissa saker bör inte heller skrivas ner (lite privacy här va), de allra flesta saker vill jag skriva om men det går inte på grund av många orsaker. böring i knöw. jag får faktiskt tänka på att min pappa läser ibland så för att slippa att han dör i förtid så sparar jag lite detaljer (deno, det där med att RENSA historiken funkade visst inte?), nä men det är inte så farligt, han har väl sett och hört det mesta och har nog slutat förvånas när det gäller mig i alla fall.

jag funderade lite på bloggen idag. jag har bloggat i lite mer än tre år, de första inläggen (på min första blogg som nu är borttagen) skrevs i lund, i samband med flytten och allt det nya började jag blogga. sen dess har jag bloggat, alltid för min egna skull eftersom jag har sett det som ett substitut för en riktig dagbok *lat*, eller så nära en riktig dagbok man kan komma iaf. men jag har alltid uppskattat alla som har orkat läsa igenom all min skit och som har kommenterat, även de stupid ones hihi.

terapi för mig är att blogga. jag får ner allt i ett inlägg och sedan känns det som att man har dragit ut problemet ur huvudet. jag orkar inte heller belasta andra människor med mina problem, men om jag ska vara sådär rationell och objektiv så har jag faktiskt inga problem tack gode gud för det haha, men när man känner sig sådär grinig och ful så är det skönt att blogga om det, man belastar inte folk på samma sätt som i verkligheten. okej känner att det lät lite fel nu, lite pyskovibbs över det här nu men jag har INGA problem haha, för att förtydliga det hela, jag är en very much happy människa som trivs med allt jag har och det jag inte har sörjer jag inte, men om det är något jag vill ha så ska jag ha det!!! hehe. hejdå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0