pluggis

[och det här 03:30]

en låt som jag verkligen inte tröttnar på är just dance. juuuuuuuust daaaaaaaaanceeeee. blir så himla partypepp när jag hör den, oavsett tid på dygnet.

nu har jag faktiskt suttit och pluggat i typ fyra timmar. fantastiskt. jag är fantastik rättare sagt. har fett med disciplin på kvällen, och när jag väl sätter mig ner för att plugga. det räcker att jag läser något en gång och så är det inne in my head.

till den här tentan läser jag inte något i böckerna, bara lite smågrejer som jag inte förstår av mina egna anteckningar, men inget annat. alltså, jag pallar inte det heller, och sen så är anteckningarna från föreläsningarna det viktigaste och det som kommer att komma på tentan...hoppas jag. kuggar jag på den här tentan så vet jag hur jag INTE ska göra nästa gång. känns ändå som att jag har lärt mig lite hur man skriver och pluggar till tentor, har gjort typ ett X antal tentor (omtentor för den delen också haha). men jag känner mig ändå pepp på den här tentan, känner att jag fattar det mesta, kanske för att det är intressant.

jag fattar inte vad typ 80% av alla i min klass är stressade av. vi snackade lite om tentan idag och jag nämnde att jag inte ens hade börjat plugga - HAR DU INTE BÖRJAT PLUGGA?? *stirrigaklubben.se* nej klart jag inte har, jag är slapp och lat. men det sa jag inte, ibland önskar jag att jag själv kunde stirra upp mig lite och bli stressad, men jag är  typ buddhornas buddha när det gäller sånt. mediterar mig inte till något, utan softar runt bara. jag blir inte ens stressad av andra människor. nä, mig rubbar man inte så lätt. jag tar min obligatoriska middagsnap, äter flingor och mackor, surfar, läser och festar, ger och får kärlek. haha det är typ min livsfilosofi, då kommer man faktiskt rätt långt.

jepp. kanske dags att sova nu? imorgon måste jag dessutom sticka och köpa gästleg till nicHole, glömde igår, och idag hann dom stänga. hoppas dom har några kvar. längtar till helgen. ska bli så mys och funnnnnyyybunny.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0