no one, no one, no ooo-hoho-onee

jag lyssnar på BSB!!
känns så skumt att säga be-es-be, det var en evighet jag sa det iaf. så smöriga dom är, fast det tyckte man inte när man som 12 åring hade en crush på nick och sovrummet omplåstrat med posters från OKEJ och frida.

jag tror att gud straffade mig alldeles precis faktiskt. idag när vi satt med xhtml-kodningen (böööööring) i datasalen så visade aida mig ett youtubeklipp på en brud som var helt sne i fejjan, litesådär som när man leker i photoshop och drar ut bilden åt alla håll *nu kommer jag straffas igen*, lite så såg hon ut, och hon sjöng alicia keys no one. HAHA allstå det var verkligen kul, jag tror att dom flesta hade skrattat åt det, men under tiden då jag halvlåg på stolen av garv påpekade aida hela tiden att gud skulle straffa mig och att jag var elak som skrattade blabla (även om hon också skrattade), att jag skulle få sånna barn etc etc. jag brukar också köra med sån skrämselpropaganda då och då, men idag var jag för trött för att orka sansa mig.

så duschade jag alldeles nyss och medan jag schamponerade in håret gjorde jag något plötsligt ryck med nacken så att hela den stelnade till, det var som att någon drog i en sträng, och tungan stelnade till också. det har ju något med muskeln att göra antar jag, men allstå jag stod och blundade i säkert en minut med en paralyserad tunga och nacke. haha fatta vad hemskt allstå, nu skrattar jag igen, men om något hände och man inte kunde göra något medan man stod nude i duschen. VEM skulle man ringa? skoj typ att ringa 112 och säga att man ligger naken och inte kan röra sig, de hade klassat det som porrsamtal och slängt på luren.

men iaf, efter att det hände så var youtube-bruden min FÖRSTA tanke *creepy*.  

Kommentarer
Postat av: nida

hahahahahahhaha alltså jag måste bara tacka dig för att du får mig att skratta väldigt ofta, som nu till exempel.. behövs verkligen mitt i allt detta jävla tentamenplugg ;D din blogg är nog den härligaste som finns.

2008-10-23 @ 00:42:47
URL: http://nidaa.blogg.se/
Postat av: Edina

HahahahaHahahaha!

2008-10-23 @ 10:23:45
Postat av: Aidiii

Ma ja sa ju det!! haha ;D

2008-10-23 @ 15:29:42
URL: http://copy
Postat av: Anonym

2008-10-23 @ 15:30:09
URL: http://copycaat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0