fredagens bilder

har inte pallat att blögga men här är ett par utvalda bilder från i fredags. jag gjorde ju tentan, stack hem och fixade lite och sedan hämtade jag upp min lilla böna på stationen. ett kärt återseende, jag var nog den som hördes mest på perrongen. vi gick och käkade på dönken. de bästa dönkenstunderna har jag med nicole. sedan gick vi lite på stan, gick hem och lämnade grejer och gick lite till på stan.

här är jag utanför mitt slott. nicole tyckte det var viktigt att ta kort. kom inte och hemsök mig nu.

och här står vi på nån bro, den efter kåren ni vet. woho.

här är schnygga bönan, på väg in i ett shoppingrus, synd bara att det inte höll i sig så länge. shoppingen suger som sagt här i kalmar. växjö next.

senare käkade vi thaimat. gud vad gott det var *munorgasm* och på kvällen gick vi på bio. vi såg wanted. vill verkligen INTE rekomendera den filmen. sjukt usel. dåliga repliker, för mycket inzoomningar av angies fejja, för mycket blod och våld och för mycket orealistiskt. asdålig med andra ord. på vägen hemmåt träffade vi på typ halva klassen, alla uppklädda och fina och jag och nicole i mjukisbrallor och lite schletna haha. sen gick vi hem och myste.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0