sims del 6: baby på väg

okej, här kommer en liten update. om ni undrar varför deras hus inte har några väggar så är det för att dom inte hade råd att bygga några sådana. nä, skojar lite, ett lamt skämt dock, men man kan göra så att man klickar ner alla väggar för att det ska bli lättare att spela spelet, det är därför ex tv hänger i luften. ren magi typ. haha.

sims-tid går mycket snabbare än i vår verklighet, så det mesta går snabbt, och tur är ju det eftersom maggan klagade som fan den sista månaden och ville bara trycka ut plutten hon hade i magen. här är ett kodak-moment, adnan klappar en höggravid magda, mycket mysigt. dom är ju precis som vi riktiga människor!

dom har ju fått bygga ut igen för att babyn ska ha någonstans att sova, så det blev ett litet rum för lilla babyn. tanken var väl att det senare ska byggas ut igen ifall ungen får några syskon. det tog rätt lång tid att bygga men adnan ville tapetsera och lägga golv själv, det var speciellt sa han. maggan å andra sidan har bara vikt en massa små babykläder och tvättat små lakan och täcken.

inte långt därefter fick maggan döont i magen och trodde att hon på riktigt skulle stycka adnan. här hade vattnet precis gått men adnan står bara vid sängen och fattar inte hur det gick till. de fick åka in och maggan fick en välskapt liten....

snopp! en pojke, aaaaaaw. adnan grät som en flicka och maggan tog lugnande. hon ville inte känna något när hon födde så hon var hög på lustgas och det gick smärtfritt.

kodakmoment2. aaaaww. magda med sin lilla son. både hon och adnan hade lite svårt för att enas om ett namn. adnan ville ha elvir medan magda ville ha elmin. så efter lite tjafs kom de fram till att den här ungen får magda välja namn, medan nästa unge får adnan ta. magda får äran eftersom hon ändå krystade fram ungen, så det är en liten elmin.

här är maggan i sin gravidoutfit, avklippta jeans från JC, grön tunika från gina tricot, snyggt då man fortfarande har lite gravidmage kvar, och ballerionor på fötterna. elmin har skrikit och bajsat hela natten så på morgonen var det dags att tvättas i handfatet haha, praktiskt. bilden är cencurerad, men ni fattar väl varför.

här har elmin blivit lite större, en stor pojke. han växer riktigt snabbt och dessutom har han fått ett burr på huvudet. en ursöt pojke är han, fast maggan tycker i smyg att han kunde vara lite sötare. adnan passar på att leka med honom innan han drar till jobbet. dagen till ära har adnan på sig svart tshirt, köpt på pijaca i bosnien, svarta levis jeans och svarta converse (maggan envisas med dagens outfits).

på tal om kläder och det här, både A&M tycker att det är viktigt att deras unge fostras till en bra människa, men det är lika viktigt att han fostras IN I en bra värld bestående av bra musik. musik är viktigt, adnan är ett stort azra-fan medan maggan älskar, behöver jag ens nämna vad hon älskar? hursomhelst bra musik leder till bra barn. här på bilden har adnan kommit hem från jobbet och håller på och lär elmin att gå själv, lite trevande, men det går.

en sista bild på maggan, den senaste faktiskt (och ändå är den gammal), som hon tog på sig själv, en liten outfitbild plus makeupbild. värsta schnygg make. så flawless. (när jag hör ordet flawless så tänker jag på rihanna, hon är helt flawless i fejjan).

här är hon i nån klädaffär, hon har precis shoppat (ja hon har egen lön trots att hon är mammaledig). så kör vi en dagens outfit. gladiatorstyle på klänningen, inköpt på forever21, väska från gucci och skor från steve madden.
 
maggan hälsar.

Kommentarer
Postat av: P-O

Du får snart ändra "Magzi - en baggas bekännelser" till "Magzi - Live från Simville". =)

2008-05-21 @ 14:23:39
URL: http://pos.blogg.se/
Postat av: Anonym

Eller hur, jag håller med P-O. Eller så får hon helt enkelt skaffa sig ett riktigt liv, jag tror det är den bästa lösingen.

2008-05-21 @ 14:39:07
Postat av: Nix

Eh ja det va jag som skrev den bittra kommentaren såklart, vem annars. hehe

2008-05-21 @ 14:39:57
URL: http://hejåhå
Postat av: A D I S A

grattis till den nya bäbisen :)

eto me za vikend na babine :P

puss på er :)

2008-05-22 @ 13:13:41
URL: http://adisa.blogg.se/
Postat av: Lily [ L i n d a . B l o m ]

Var med och tävla om ett par valfria Steve Madden skor i min blogg! : )





http://lindaslya.blogg.se/2008/may/vinn-valfritt-par-skor-fran-steve-madden.html#comment

2008-06-05 @ 17:41:55
URL: http://lindaslya.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0