va? i kina eller?

fasen klockan är ju två!! eh, lite chock faktiskt.

jag överlevde mirakulöst nog, hittade vindruvor i kylen som smakade verkligen konstigt, som att de blivit kryddade med vitlök. men nu är jag i alla fall lugn, men mitt sockersug måste faktiskt stillas annars kommer jag inte att kunna sova. och det här med att stilla det är inte så lätt eftersom min mamma alltid kommer på mig och jag får dåligt samvete och så  måste jag hålla på och smygäta för att undkomma hennes blickar. är inte det typ ashemskt? tänk så utvecklar jag någon typ av ätstörning, då kommer jag skylla på min barndom och mamma. vill egentligen inte att mamma ska beskyllas för sådant och varje gång jag säger jamenjagvartvungen så ger hon mig bitch puh-lease  blicken. känns sådär.

but anyways, min mobil har legat i koma hela dagen idag, hittar inte sladden för att återuppliva den. jag förstår ärligt talat inte hur det kommer sig att jag slarvar bort alla sladdar och ändå har jag en låda full med olika sladdar, typ fyra sånna internetsladdar med olika längder och färger, hör av er om ni är i behov av sådant.

ska jag vara helt ärlig *handen på hjärtat* så är det lite tragiskt att ingen av de bloggar jag läser har nämnt något om burma och deras tornado/orkan eller kinas jordbävning. jag är inte mycket bättre, men varför är det typ ingen som nämner det ens? är inte det lite hemskt att små barn ligger under tunga betongblock med knappt något syre kvar, brutna ben och armar och sina klasskompisar liggandes döda jämte sig? eller barn som springer runt med sönderrivna kläder, såriga ansikten och söker förvirrat efter sina mammor och pappor och som kanske inte ens kommer att hitta dom? jag blir så jävla ledsen, det är alltid barnen som får lida. stackars, stackars små barn.

i kina är det också så att på grund av att dom är så många människor så får varje hushåll skaffa högst ett barn. dom får naturligtvis skaffa fler än ett, men då förlorar dom barnbidraget för barnen. så många skaffar enbart ett barn för att kunna behålla barnbidraget (vi vet ju själva hur mycket den tusenlappen betyder här i sverige tänk då kina med många fattiga människor).  hur många föräldrar är det då som har mist sitt barn som inte har ett annat att trösta sig med eller se växa upp?

och det enda folk bryr sig om är OS, fotboll och eurovision. screw allt det säger jag bara.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0