vad du heta?

det har varit en lång dag idag.

(en liten parantes*I AM ALIVE LIKE A STAR LIKE A HEEEERROOOO* eh vi övar inför imorrn)

ok, för att återgå till ämnet. vi vaknade rätt tidigt idag, det går fasen inte att sova längre än till tio, speciellt inte jag eftersom jag vet att jag inte är hemma i min säng. så vi fixade oss iordning och sedan tog vi en sväng på stan (jag bytte mina sandaler till den beigare färgen) och sedan tog vi bussen till komvux här i lund för att sitta med invandrare och prata svenska. det var askul, först fick vi träffa tre tjejer, en från kosovo, en från fillipinerna och en från ryssland. jag och nicole babblade på och trots att dom bara hade varit här i två månader (importerade) så var dom ändå rätt duktiga. andra gruppen var ännu bättre på svenska, en från albanien, en från irak, en från iran (som var så himla vacker) och en från kina. duktiga brudar, det kan inte vara lätt.

männen fick en annan snubbe ta hand om och trots att dom var typ äldre så flörtade dom sådär fjantigt haha, typ skulle hälsa och vara trevliga.

hungriga åkte vi tillbaka sedan och satt på herkan i nån timma innan vi gick på stan och nu är vi tillbaka och lyssnar på eurovison (jag frivilligt, nicole mer ofrivilligt). partyfix och vi är lagom peppade *peeeeeepppppp*

haha just det ja, jag kom på en sak nu när jag skulle skriva rubriken, den skriver jag sist. idag när vi snackade med brudarna så var det bara en enda fråga vi fick och den fick av den gravida irakie-bruttan som undrade om vi var gifta. HAHA.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0