- mm det ser fint ut här, du borstar bra

bitterblogg.se funkar trögt. jag känner mig seriöst som värsta bajshögen som en ko har producerat en härlig sommardag mitt ute i kohagen för det är en fluga här som flyger runt mig. allstå nu har jag verkligen försökt mota bort den, viftat sönder mina armar och händer och jag blir bara skitirriterad när den går på mig här. ah döööööööööööööö fula fluga och så dog den fula flugan iväg.

ah jag har seriöst ont i min käke. trots att det här är en klagoblogg där jag har förmågan att klanka ner på det mesta men det här har ni hört en enda gång, det här om min käke allstå. jag har som sagt ont och min mamma tvingar mig att ringa tandläkaren imorgon. hon erbjuder sig att betala besöket eftersom jag vägrar gå eftersom jag är pank. sista gången jag var hos tandläkaren var, hm låt mig tänka efter *lampan tänds*....för tre år sedan. jag kommer ihåg det så väl, det var för ca två år sedan när politikerna pratade om att de skulle sänka priserna på tandläkarundersökningarna. sedan hände något och trots att det skulle ha införts samma år så menade man att det skulle "dröja" till årsskiftet, dvs år 2007. jag undrar om det är så att en undersökning kostar under 250 kr, för det var väl det som var kravet att det inte fick kosta mer än 250 spänn, eller var det 150? så då tänkte jag "aha vad bra då ska jag nog boka ett besök", inget hände och jag tror inte att priserna har ändrats. men som sagt,tur att man åtminstone har föräldrar, politikerna kan man skita i.

så imorgon ringer jag folktandvården och privata tandläkare för att kolla priset, och vad som kan vara orsaken till min cpkäke. fördmoligen är det något superkomplicerat och till slut kommer jag gå ifrån tandläkaren med sån tandställning som man har runt hela huvudet. fan vad pepp, då ska jag blinga den med små diamanter och annat krafs allt för att se så style ut som möjligt, även i tuffa situationer.

Kommentarer
Postat av: A

Od prvog Jula ce biti veliki popusti. Ti placas sve do 3 hiljade, ako kosta izmedju 3000 i 15 000 onda placas 3 000 plus 50% od ostatka a sve sto ide preko 15 hiljada samo se placa ovako nekih 15%.



Ali posto ti neces raditi nista veliko tebi nece bas i biti neka razlika.

2008-05-27 @ 13:07:12
Postat av: magz

ok, malo previse siffror för min del :D

2008-05-27 @ 16:48:01
Postat av: Amila

ta znas pisati jebote.. give me some of your inspiration ;D

2008-05-27 @ 22:32:42
Postat av: Amila

äh to bi od mene.

2008-05-27 @ 22:33:01
URL: http://alima.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0