kexabstinens

internet funkade inte igår men det här är gårdagens inlägg:

idag och i förrgår hade vi problem med internet. döjobbigt eftersom mitt sug efter cybernätet växer sig allt mer när jag inte kan koppla upp mig. man vill alltid ha det man inte kan få, så nu sitter jag här igen och bloggar i Anteckningar. hederliga anteckningar kan man lita på och jag är van vid att skriva här och sin klistra in i f.d skitblogg.se.

igår gick jag inte ut på hela dagen, ville "ta ledigt" (STRESS!!!... not) från omvärlden och trots att jag för det mesta är hemma och softar så kändes det skönt att inte behöva ta av sig pyjamasen. no pressure över att behöva ta en promenad "för att hålla sig i form" ehrm... nu tog jag i lite, men seriöst blir man fan inte stressad av att läsa alla beach08 tips? jag blir nästan svettig, så för att bota allt det så vågade jag mig ut i kycklingryd idag för att besöka bibblan samt hemköp (fd. samuelssons, och jag säger det fortfarande medan farmor säger hemushop (en bosnisk variant)) för att köpa cookies. hade fasen värsta abstinensen. superplågsamt för kropp och nerver. det är först när jag ser den stora hyllan med alla kex som jag lugnas ner och tar ett deep breath. man blir ju så lugnad vid blotta synen typ. funderar på om jag ska göra så att jag tar ett kort och framkallar det i postersize och hänger upp i mitt rum så att jag alltid ser den, då blir det lite så att jag nästan, nästan mättas.

okeejsanivejs, har en sån underjordisk finne i pannan. han hänger här med sin polare och tar upp onödig plats. en finne kommer aldrig ensam.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0